Μπουχαλάκης: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο» (vid)

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης αναφέρθηκε στην υπεροχή του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ, τον οποίο και νίκησε με 3-0 στον Πειραιά.

Μπουχαλάκης: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο» (vid)

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης σχολίασε τα εξής: «Όλοι γνωρίζουμε τη σημασία που έχει ένα παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ, είναι ένα ντέρμπι. Θέλαμε να καθαρίσουμε την πρώτη θέση και να μεγαλώσουμε τη διαφορά μας. Νομίζω το κάναμε. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο το ματς, οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες και θα μπορούσαν να προηγηθούν.

Στο β' μπήκαμε πολύ καλύτερα, σκοράραμε το πρώτο γκολ και από εκεί και πέρα το παιχνίδι ήταν στα δικά μας πόδια και καταφέραμε να το τελειώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Παίξαμε πρόσφατα στην Τούμπα, δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, στο ''Γ. Καραϊσκάκης'' θέλουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, να είμαστε η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο και αυτό κάναμε. Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι και έδρα να κερδίζουμε και να δείχνουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο».

Για την επιστροφή του στις καλές εμφανίσεις: «Νομίζω ότι μετά τον αγώνα στο Περιστέρι βρήκα τα πατήματά μου σε ρυθμό, νιώθω όλο και καλύτερα. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε υγιείς, είναι μία δύσκολη χρονιά και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».