Λαμία - Απόλλων Σμύρνης 1-0: Με Καραμάνο «ξεκόλλησε» από τον πάτο της βαθμολογίας (highlights)

Η Λαμία επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης και άφησε στην τελευταία θέση την ΑΕΛ! Ο Καραμάνος το γκολ στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης. 

Λαμία - Απόλλων Σμύρνης 1-0: Με Καραμάνο «ξεκόλλησε» από τον πάτο της βαθμολογίας (highlights)

Η Λαμία πήρε τον...τελικό με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης (1-0). Έβαλε στο σακούλι ένα πολύτιμο «τρίποντο» μετά τις ισοπαλίες σε Αγρίνιο, Βόλο και ανέβηκε στην προτελευταία θέση, αφήνοντας στην τελευταία την ΑΕΛ.

Ο Καραμάνος στο 13’ έβαλε μπροστά την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου που κυριάρχησε και είχε κι άλλες καλές στιγμές για να κάνει και το 2-0, ειδικά στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, με τον Ντέλετιτς (είχε και δοκάρι).

Ο Απόλλων που μέχρι το 60’ δεν υπήρχε στο γήπεδο, μετά τις αλλαγές του Παράσχου ανέβηκε, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είχε πάρα πολλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει.

Η Λαμία με σωστή τακτική, κράτησε σχετικά εύκολα, ο Επασί είπε όχι στην καλύτερη στιγμή του Απόλλωνα Σμύρνης στο 83’ και έτσι ο ΠΑΣ πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΜΙΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 1-0

Γήπεδο: «Αθανάσιος Διάκος»

Διαιτητής: Γιάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Σκόρερ: 13’ Καραμάνος

Κίτρινες: Φατιόν, Λισγάρας, Τζανδάρης, Τσιλούλης, Ιωαννίδης, Σκόνδρας

Οι συνθέσεις...

ΠΑΣ Λαμία (Γρηγορίου): Επασί – Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ (46’ λ. τρ. Βλάχος) – Μπεχαράνο, Τζανδάρης (71’ Μπιάρνασον) – Ταϊρόν (71’ Βασιλακάκης), Ρόμανιτς, Ντέλετιτς (89' Προβυδάκης) – Καραμάνος (76' Αραμπούλι)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Παράσχος): Βέρχουλστ – Ντομίνγκες, Λισγάρας, Μπρούσιτς (46’ Φερνάντεθ) – Μπαξεβανίδης, Κολ (69’ Ιωαννίδης), Σλίβκα, Φατιόν, Χουχούμης (87' Μουνιέ) – Τσιλούλης (76' Μπεντινέλι), Ντάουντα