Σοβαρό το ενδιαφέρον της Λοριάν (και όχι μόνο) για Σισέ

Η Λοριάν είναι η γαλλική ομάδα που κινείται για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του Παπέ Σισέ και αναμένεται «θρίλερ» έως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Υπάρχει κι άλλος σύλλογος από το Σαμπιονά που τον κοιτάζει!

Σοβαρό το ενδιαφέρον της Λοριάν (και όχι μόνο) για Σισέ

Νωρίτερα το fosonline.gr σάς είχε προϊδεάσει ότι έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία στην Γαλλία, ότι ο Παπέ Σισέ συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Έντονη φημολογία στη Γαλλία για Σισέ

Λίγη ώρα αργότερα προκύπτει ότι η ομάδα που ενδιαφέρεται ζωηρά για την απόκτησή του είναι η Λοριάν, η οποία παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία και αναζητάει ενίσχυση στα μετόπισθεν.

Απλώς, οφείλουμε να επισημάνουμε για ακόμη μία φορά, ότι οι κρούσεις δεν αφορούν για αγορά του ποδοσφαιριστή, αλλά για δανεισμό. Ο Σενεγαλέζος στόπερ που φυσικά δεν έχει κανένα πρόβλημα να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, αυτή τη στιγμή είναι αφοσιωμένος στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (27/1, 19.30).

Κατά τ’ άλλα, η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες και εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, ο Παπέ Σισέ είναι ανοικτό στο να παραχωρηθεί, ειδικά μετά και τη μεταγραφή του Παπασταθόπουλου.

Ακόμα, καμία απόφαση δεν έχει παρθεί, ο Ολυμπιακός την πρώτη κρούση της Λοριάν φέρεται να έχει πει «όχι», αλλά ο γαλλικός σύλλογος είναι αποφασισμένος να επανέλθει.

Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι στα τελειώματα του Ιανουαρίου μπορεί να εμφανιστεί και άλλη ομάδα από το Σαμπιονά. Για την ακρίβεια, το έχουν σίγουρο ότι θα εμφανιστεί.

Οπότε, είμαστε εν αναμονή εξελίξεων με όλα τα ενδεχόμενα πλέον να είναι ανοικτά. Στην Γαλλία εξακολουθούν να πιστεύουν ότι ο Ολυμπιακός στο τέλος θα συμφωνήσει να παραχωρηθεί δανεικός ο Αφρικανός, βάζοντας και οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.