Ολυμπιακός: Έντονη φημολογία στη Γαλλία για Σισέ

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί για την παραχώρηση του Παπέ Σισέ με τη μορφή δανεισμού σε ομάδα της Ligue 1 με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι. Ποιες είναι οι προθέσεις του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Έντονη φημολογία στη Γαλλία για Σισέ

Στη Γαλλία έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι ο Παπέ Σισέ συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό ως δανεικός με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.

Οι Πειραιώτες δεν είναι τόσο εύκολοι διαπραγματευτές, όπως αισιοδοξούν στη Γαλλία. Στις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου έχουμε μπει και γίνεται το... έλα να δεις σε επίπεδο σεναρίων. Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από τη Γαλλία τις τελευταίες ώρες, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να αποχωρήσει ο Σισέ για σύλλογο της Ligue 1, μολονότι έως τώρα οι προτάσεις που φέρεται να έχουν έρθει, είναι για δανεισμό και... βλέπουμε για το καλοκαίρι.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, αλλά η αίσθηση που επικρατούσε ήταν ότι δεν έγινε η μεταγραφή, επειδή θα έφευγε κάποιος από τους υπάρχοντες, αλλά γιατί ήταν μια ευκαιρία που δεν έπρεπε να πάει χαμένη και με... θέα το καλοκαίρι (δύσκολο να μείνει και τρίτη σεζόν ο Σεμέδο). Το αν επιβεβαιωθούν τα όσα ακούγονται στη Γαλλία, αυτό θα φανεί τα προσεχή 24ωρα.

Πάντως ο Ολυμπιακός δεν είναι ομάδα που παραχωρεί τόσο εύκολα ποδοσφαιριστές. Μην ξεχνάμε ότι πριν από δύο χρόνια είχε αρνηθεί προσφορά 18 εκατομμυρίων από την Bundesliga (Άουγκσμπουργκ). Δύσκολο φαίνεται να αποδεχτεί πρόταση δανεισμού με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι. Στη Γαλλία όμως βλέπουν ότι μπορεί να επιτευχθεί το «ντιλ» ακόμη και με δανεισμό. Υπομονή... Λίγες μέρες έμειναν!