Ολυμπιακός: Το νούμερο που επέλεξε για τη φανέλα του ο Σωκράτης

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει ξεκινήσει δουλειά στον Ολυμπιακό και ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του, ενώ επέλεξε και τον αριθμό που θα έχει η φανέλα του στην πλάτη.

Ολυμπιακός: Το νούμερο που επέλεξε για τη φανέλα του ο Σωκράτης

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει πιάσει δουλειά με τον Ολυμπιακό και ετοιμάζεται για να πάρει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής με τη φανέλα της νέας του ομάδας. Ο 32χρονος αμυντικός το βράδυ θα βρεθεί και στο "Γ. Καραϊσκάκης" για να παρακολουθήσει το παιχνίδι των "ερυθρόλευκων" με τον ΠΑΟΚ και έχει βάλει στο… σημάδι την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό (2/2) για να κάνει το ντεμπούτο του.

Ο έμπειρος στόπερ αποφάσισε να γυρίσει στα ελληνικά γήπεδα και ανυπομονεί να αγωνιστεί ξανά στις εγχώριες διοργανώσεις. Ο Σωκράτης επέλεξε και τον αριθμό που θα φέρει η φανέλα του στην πλάτη κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Πειραιά.

Συγκεκριμένα θα αγωνιστεί με το νούμερο "15", το οποίο τον έχει συνοδεύσει στις περισσότερες ομάδες της πλούσιας ποδοσφαιρικής του καριέρας. Με το "15" στην πλάτη ο Παπασταθόπουλος αγωνίστηκε στην ΑΕΚ, την Τζένοα και τη Μίλαν.

Όταν έφυγε από την Ιταλία για τη Γερμανία και τη Βέρντερ Βρέμης πήρε το "22", ενώ στη συνέχεια πήγε στη Μπορούσια Ντόρτμουντ και εκεί επέλεξε να αγωνιστεί με το "25". Στην Άρσεναλ που ήταν η τελευταία του ομάδα στο εξωτερικό αγωνίστηκε με το "5" στην πλάτη.