Βόλος: Ούτε 20άδα δεν συμπληρώνει ο Λόπεθ

Με αρκετά και σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα περιμένει τον Παναθηναϊκό ο Βόλος. Οι παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο τεχνικός των Θεσσαλών, Άνχελ Λόπεθ.

Βόλος: Ούτε 20άδα δεν συμπληρώνει ο Λόπεθ

Ουκ ολίγα τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Βόλο ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό.

Ο τεχνικός της ομάδας του Βόλου, Άνχελ Λόπεθ για ακόμη μία φορά δεν έχει στα πλάνα του τους τραυματίες Νίνη, Μπουένο οι οποίοι έχουν χάσει τα τελευταία ματς και είναι άγνωστο πότε θα επιστρέψουν.

Σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα την περασμένη αγωνιστική και τη νίκη στην πόλη των Ιωαννίνων, έμειναν εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό οι Περέα, Σάντσες, Τέκιο, οι οποίοι έχουν δηλωθεί να εκτίσουν ποινή λόγω καρτών.

Αξίζει βέβαια να σημειώσουμε πως ο Περέα δηλώθηκε να εκτίσει ποινή σε ένα ματς, όπου δεν θα έπαιζε. Ο επιθετικός του Βόλου είναι δανεικός από τον Παναθηναϊκό στον Βόλο και υπάρχει συμφωνία για να μην αγωνίζεται κόντρα στους «πράσινους». Αυτό είχε συμβεί και στον πρώτο γύρο στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Το ευχάριστο για τον προπονητήτης ομάδας του Βόλου είναι πως επιστρέφει ο Μπαριέντος, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και διεκδικεί και θέση στο βασικό σχήμα.

Την αποστολή για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στο Πανθεσσαλικό, απαρτίζουν οι Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Ντεντάκης, Φερράρι, Κολόμπο, Μήτογλου, Γκρίλο, Λογαράς, Τσοκάνης, Μαρτίνες, Μπαριέντος, Ρενάτο, Ριένστρα, Μπάλλας, Κανελλάκης, Κιάκος, Δουβίκας και Μπαρτόλο.