«Πάγωσε» του Ριστόφσκι ο Ολυμπιακός

Μετά τη μεταγραφή του Σωκράτη ο Ολυμπιακός έχει «παγώσει» το θέμα του Στέφαν Ριστόφσκι όπως αναφέρουν και οι Πορτογάλοι.

«Πάγωσε» του Ριστόφσκι ο Ολυμπιακός

Ο Στέφαν Ριστόφσκι είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που απασχόλησαν τον Ολυμπιακό το τελευταίο διάστημα. Το όνομα του Σκοπιανού της Σπόρτινγκ "έπαιξε" στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών και μάλιστα από την Πορτογαλία έκαναν λόγο για επαφές των δύο συλλόγων προκειμένου να κλείσουν αυτή τη μεταγραφή.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής δεν είναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας της Σπόρτινγκ και φέτος δεν έχει κάνει καμία συμμετοχή. Προτάθηκε στον Ολυμπιακό για την ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνας των "ερυθρόλευκων". Η Record, ωστόσο, αναφέρει ότι το συγκεκριμένο θέμα "πάγωσε".

Όπως γράφουν και οι Πορτογάλοι το θέμα του δεξιού μπακ δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες μετά την απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου δεν σκοπεύουν να κινηθούν για τη μεταγραφή κι άλλου ποδοσφαιριστή για το δεξί άκρο της άμυνας.

Ο 32χρονος στόπερ έχει παίξει αρκετές φορές στην καριέρα του και ως δεξί μπακ και μπορεί να δώσει λύσεις στον Ολυμπιακό σε αυτή τη θέση σε περίπτωση που χρειαστεί. Στην Ιβηρική Χερσόνησο τονίζουν ότι το θέμα του Στέφαν Ριστόφσκι "πάγωσε" και έχει πάει αρκετά πίσω. Έτσι κι αλλιώς για τους Πειραιώτες ήταν μία λύση ανάγκης, αφού δεν πρόκειται για παίκτης πρώτης γραμμής.