Μήτρογλου: Πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις

Οι υπογραφές απέμειναν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου στον Άρη Θεσσαλονίκης, αφού ο Έλληνας επιθετικός με απόλυτη επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις

Μήτρογλου: Πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις

Οι υπογραφές απέμειναν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου στην ΠΑΕ Άρης. Ο Έλληνας επιθετικός πέρασε με απόλυτη επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους».

Ο έμπειρος άσος θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας ενάμισι χρόνου και θα βρεθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για να παρακολουθήσει την σημερινή (26/1) αναμέτρηση της νέας του ομάδας με την ΑΕΛ.

Να θυμίσουμε ότι ο Μήτρογλου ήρθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2007 για λογαριασμό του Ολυμπιακού, το 2011 δόθηκε δανεικός στον Πανιώνιο και το επόμενο καλοκαίρι στον Ατρόμητο όταν και επέστρεψε στους Πειραιώτες για να κάνει δύο εξαιρετικές σεζόν και τον Γενάρη του 2014 να πωληθεί στη Φούλαμ έναντι 15 εκατομμυρίων ευρώ. Γύρισε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2015 με τη μορφή του δανεισμού από τη Φούλαμ και στη συνέχεια έπαιξε σε Μπενφίκα, Μαρσέιγ, Γαλατασαράι και Αϊντχόφεν. Έχει κάνει δύο μεταγραφές των 15 εκατομμύρια και μία των 7 εκατομμυρίων ευρώ. Με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας έχει πετύχει 17 γκολ.