Ολυμπιακός: Πόσο πιθανό είναι να παίξει με 4-3-3 κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αποκάλυψε την Δευτέρα (25/1) τίποτα σχετικά με τις προθέσεις του ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ (27/1, 19.30).

Ολυμπιακός: Πόσο πιθανό είναι να παίξει με 4-3-3 κόντρα στον ΠΑΟΚ

Για πολλούς ήταν έκπληξη το 4-3-3 από πλευράς Μαρτίνς στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο. Μόνο που η δύναμη του Ατρομήτου ήταν στα χαφ του, στον «γεμάτο» άξονά του και για αυτό το λόγο ο Πορτογάλος τεχνικός ήθελε οπωσδήποτε να «θωρακίσει» τη μεσαία του γραμμή, έτσι ώστε να μην βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων, όπως βρέθηκαν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ.

Πόσο πιθανό όμως είναι να δούμε τον ίδιο σχηματισμό και την Τετάρτη (27/1, 19.30) κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη; Ο Μαρτίνς δεν πρόκειται να αποκαλύψει τα πλάνα του ούτε την Τρίτη (26/1). Δεν το έχει κάνει σε άλλα παιχνίδια που ήταν με ασθενέστερες ομάδες, οπότε δεν έχει κανέναν λόγο να το κάνει ειδικά σε αυτό το ματς.

Το ότι πήγε περίφημα το 4-3-3 στο Περιστέρι, σίγουρα τον βάζει σε σκέψεις. Απλώς, σε αυτό το ενδεχόμενο πολύ δύσκολα θα δούμε ξανά τον Βαλμπουενά στο αρχικό σχήμα. Ο Φορτούνης προορίζεται για βασικός, είτε στο 4-3-3, είτε στο 4-2-3-1.

Από εκεί και πέρα, η παρουσία του Ρέαμπτσιουκ ενθουσίασε τον Μαρτίνς και για αυτό το λόγο είναι το φαβορί για να πάρει φανέλα βασικού και κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Συν τοις άλλοις, ο Ανδρούτσος μπορεί να άφησε ικανοποιημένο τον Πορτογάλο τεχνικό σε ρόλο δεξιού μπακ, όμως, την Τετάρτη (25/1) το πιθανότερο είναι να βρει τον Τζόλη απέναντί του. Οπότε, το πιθανότερο είναι ο Μαρτίνς να εμπιστευτεί την εμπειρία του Ραφίνια, με την ελπίδα φυσικά ότι θα παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο από αυτό που έχει δείξει το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα να δει από τον πάγκο το ματς με τον Ατρόμητο.

Κατά τ’ άλλα, οι Σα, Σεμέδο, Μπα, Εμβιλά, Καμαρά, Μπρούμα και Ελ Αραμπί δείχνουν να μην το... κουνάνε από την ενδεκάδα.