Σλούκας, Σωκράτης: «Είμαστε όλοι πρωταθλητές» (vid)

Κώστας Σλούκας και Σωκράτης Παπασταθόπουλος πρωταγωνιστούσαν σε διαφήμιση και τώρα υπερασπίζονται τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Σλούκας, Σωκράτης: «Είμαστε όλοι πρωταθλητές» (vid)

Είναι σημαντικό για τη χώρα μας να υπάρχουν Έλληνες αθλητές που διαπρέπουν εκτός συνόρων. Επίσης είναι σημαντικό κάποιοι από αυτούς να επιστρέφουν στην Ελλάδα για να βοηθήσουν τους συλλόγους και φυσικά τα πρωταθλήματα να εξελιχθούν.

Παίκτες με καριέρα στο εξωτερικό είναι απαραίτητοι στη χώρα μας. Δύο από αυτούς έχουν επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Ο ένας είναι ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος μετά από σημαντική καριέρα στη Φενέρμπαχτσε γύρισε στην Ελλάδα για να βοηθήσει τους Πειραιώτες να επιστρέψουν στην κορυφή. Ήδη ο Σλούκας είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού στην προσπάθεια που κάνει.

Στην Ελλάδα γύρισε για λογαριασμό του Ολυμπιακού, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ο 32χρονος στόπερ με σπουδαία καριέρα σε μεγάλους συλλόγους του εξωτερικού επέστρεψε στην πατρίδα μας.

Το τρομερό είναι ότι πριν μερικά χρόνια οι δύο αθλητές γύρισαν μαζί διαφήμιση με σύνθημα: «Είμαστε όλοι πρωταθλητές αρκεί να το πιστέψουμε».

Δείτε τη διαφήμιση που ήταν πρωταγωνιστές Σλούκας, Παπασταθόπουλος…