Άρης: Περνάει εξετάσεις και ανακοινώνεται ο Μήτρογλου

Ο Κώστας Μήτρογλου την Τρίτη (26/1) θα περάσει ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ Άρης.

Άρης: Περνάει εξετάσεις και ανακοινώνεται ο Μήτρογλου

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας ο Κώστας Μήτρογλου. Ο διεθνής επιθετικός έχει συμφωνήσει με τον Άρη και έφτασε στην πόλη της Μακεδονίας προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Ο Μήτρογλου που έφτασε οικογενειακώς στη Θεσσαλονίκη και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του στους "κιτρινόμαυρους" θα ολοκληρωθεί την Τρίτη (26/1). Ο 32χρονος επιθετικός αύριο (26/1) θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιο του, το οποίο θα είναι διάρκειας 1,5 έτους και θα ανακοινωθεί από την "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ.

Επίσης την Τρίτη ο Κώστας Μήτρογλου αναμένεται να συναντηθεί με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Άρης, τον Θόδωρο Καρυπίδη. Ακόμη θα έχει συνάντηση και με τον προπονητή της ομάδας, τον Άκη Μάντζιο, ο οποίος θα του αναλύσει το αγωνιστικό πλάνο των "κιτρινόμαυρων".

Το απόγευμα της Τρίτης ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΛ (19:30) στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και ο διεθνής επιθετικός αναμένεται να βρεθεί στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα της νέας του ομάδας. Για πρώτη φορά θα προπονηθεί με τον Άρη την Τετάρτη (27/1).