Παναθηναϊκός: Τρεις εβδομάδες εκτός αγώνων ο Μπουζούκης

Ο Γιάννης Μπουζούκης θα μείνει τρεις εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης, εξαιτίας τραυματισμού. Με σημαντικές απουσίες ο Παναθηναϊκός στον Βόλο

Παναθηναϊκός: Τρεις εβδομάδες εκτός αγώνων ο Μπουζούκης

Πάνω που βρίσκει το καλό αγωνιστικό του πρόσωπο ο Παναθηναϊκός, προκύπτουν προβλήματα με απουσίες τραυματισμών και τιμωριών δυσχεραίνοντας το έργο του κόουτς Λάζλο Μπόλονι. Ο τελευταίος χρονικά στη λίστα των απόντων για τους πράσινους είναι ο Γιάννης Μπουζούκης για τον οποίο επιβεβαιώθηκε η αρχική ιατρική εκτίμηση και ανακοινώθηκε πως υπέστη διάταση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του αριστερού γονάτου στην προπόνηση της Δευτέρας (25/1). Αυτό σημαίνει πως ο νεαρός μεσοεπιθετικός θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα περίπου τριών εβδομάδων.

Έτσι, ο Ρουμάνος κόουτς καλείται να βρει επιπλέον λύσεις για την στελέχωση της αποστολής και της ενδεκάδας στην αναμέτρηση της Τετάρτης (27/1-15.00) στον Βόλο, όπου ο Παναθηναίκός θα επιδιώξει να πανηγυρίσει την πέμπτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα. Για το ματς με τους Θεσσαλούς δεν υπολογίζονται ο κεντρικός αμυντικός Μπαρτ Σένκεφελντ και ο κεντρικός μέσος Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος που εκτίουν ποινή, ο αρχηγός-κεντρικός χαφ Δημήτρης Κουρμπέλης που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας και ο μεσοεπιθετικός Αντόνιο Σαβιέρ που είναι ανέτοιμος.