«Σύνδεση Ολυμπιακού - Λεγανές»

Στην Ισπανία κάνουν λόγο για τις στενές σχέσεις του Ολυμπιακού με την Λεγανές αυτό το καλοκαίρι. Φιλικό, Γκερέρο, Κουέγιαρ, Λορένθο και Σιόβας!

«Σύνδεση Ολυμπιακού - Λεγανές»

Μπορεί η μεταγραφή του Μιγκέλ Γκερέρο στον Ολυμπιακό να ήταν επεισοδιακή, με την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον μάνατζερ του παίκτη και την πρώην ομάδα του, αλλά υπάρχουν πολλά κοινά σημεία ανάμεσα στην Λεγανές και τους ερυθρόλευκους αυτό το καλοκαίρι. Ειδικό θέμα γι΄αυτή τη σύνδεση έκανε ισπανική ιστοσελίδα που αναφέρει:

«Η Λεγανές ετοιμάζεται για την έναρξη της προετοιμασίας της και έχει προγραμματίσει αρκετά φιλικά, ανάμεσά τους και με τον Ολυμπιακό στην Αθήνα την 1η Αυγούστου. Είναι πολλά τα κοινά στοιχεία των δύο ομάδων, καθώς μετά τη μεταγραφή του Γκερέρο, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να πάρει κι άλλον παίκτη από την Λεγανές, τον γκολκίπερ Πίτσου Κουέγιαρ. Την ίδια ώρα ένα πρώην στέλεχος του Ολυμπιακού, ο Χουάνχο Λορένθο, έχει αναλάβει ρόλο στην ισπανική ομάδα. Και μην ξεχνάμε την παρουσία του Σιόβα, πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, στην Λεγανές».