Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-1: Ανδρούτσος: «Να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ» (vid)

Ο Θανάσης Ανδρούτσος πήρε μία ακόμα ευκαιρία στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο και στη συνέχεια έδωσε το σύνθημα για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-1: Ανδρούτσος: «Να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ» (vid)

Ο Θανάσης Ανδρούτσος πήρε την ευκαιρία από τον Πέδρο Μαρτίνς στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, είχε καλή απόδοση και έτσι έπαιξε βασικός και στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Έλληνας άσος και στα Δυτικά προάστια στάθηκε στο ύψος του και μετά το τέλος του αγώνα στις δηλώσεις του τόνισε ότι θα κάνει τα πάντα για να αρπάζει τις ευκαιρίες που του δίνονται.

Αναλυτικά ο Θανάσης Ανδρούτσος μίλησε:

Για τις ευκαιρίες: Είναι μία πολύ σημαντική νίκη σε δύσκολη έδρα. Ήμασταν συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είχαμε ευκαιρίες να τελειώσουμε το ματς. Δεν το βάλαμε το γκολ για να το τελειώσουμε πιο νωρίς, αλλά στα επόμενα ματς θα γίνει και αυτό.

Για τη συγκέντρωση της ομάδας του: Η συγκέντρωση είναι το παν σε αυτά τα ματς. Με μυαλό διαβάσαμε το παιχνίδι και χτυπήσαμε σε ένα σημαντικό σημείο.

Για την επιστροφή του στο Περιστέρι: Νιώθω πολύ ωραία. Είμαι εδώ για να αρπάξω κάθε ευκαιρία όπου κι αν παίξω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δώσω το 100% όπου κι αν παίξω.

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Πρέπει να πάμε συγκεντρωμένοι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν λέει κάτι η βαθμολογική διαφορά. Πρέπει να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ.