Ο Κάιπερς… φρενάρει το δανεισμό στη Χιχόν λόγω Τζούρτζεβιτς

Η Σπόρτινγκ Χιχόν έχει δείξει σοβαρό ενδιαφέρον για τον Ούγκο Κάιπερς, αλλά εκείνος έχει σοβαρούς ενδοιασμούς και δεν λέει το "ναι".

Ο Κάιπερς… φρενάρει το δανεισμό στη Χιχόν λόγω Τζούρτζεβιτς

Ο Ούγκο Κάιπερς δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής από τον Πέδρο Μαρτίνς και είναι ένας από τους παίκτης που βρίσκεται υπό παραχώρηση με τη μορφή του δανεισμού. Η Σταντάρ Λιέγης φέρεται να ασχολήθηκε με την περίπτωση του Βέλγου επιθετικού του Ολυμπιακού.

Τις τελευταίες ημέρες, όμως, το πιο σοβαρό ενδιαφέρον προέκυψε από τη Σπόρτινγκ Χιχόν, στην οποία έχει παραχωρηθεί δανεικός ο Νίκολα Τσούμιτς. Η ισπανική ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου έχει ασχοληθεί σοβαρά με τον Βέλγο προκειμένου να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή.

Τα ισπανικά Μέσα, μάλιστα πριν κάποιες ημέρες παρουσίαζαν ως δεδομένη τη μετακίνηση του 23χρονου φορ στη Χιχόν. Ακόμη, ωστόσο, δεν ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Κάιπερς στη Χιχόν και στην Ισπανία δεν το κρύβουν ότι υπάρχει ανησυχία. Τα ρεπορτάζ, μάλιστα αναφέρονται και στον λόγο που δεν έχει ολοκληρωθεί το deal.

Σύμφωνα με τους Ισπανού ο ίδιος ο Κάιπερς είναι αυτός που έχει… φρενάρει τη μετακίνηση του στο ισπανικό κλαμπ. Τον Βέλγο τον προβληματίζει το γεγονός ότι υπάρχει ένας πρώην "ερυθρόλευκος" ο Ούρος Τζούρτζεβιτς και είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Σέρβος έχει πετύχει 12 γκολ με τη Χιχόν και ο Κάιπερς θεωρεί ότι αν τελικά πει το "ναι" δεν θα βρει πολύ χρόνο συμμετοχής στην ισπανική ομάδα. Αυτός είναι και ο λόγος που τον κάνει να έχει ενδοιασμούς και να προτιμάει να μείνει στον Ολυμπιακό από το να πάει στη Σπόρτινγκ Χιχόν και να είναι αλλαγή του Τζούρτζεβιτς.