Παναιτωλικός: Η αποστολή για τον αγώνα με τη Λαμία (pic)

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τη Λαμία στο Αγρίνιο και θέλει πάση θυσία τη νίκη. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τεχνικός Τραϊανός Δέλλας.

Παναιτωλικός: Η αποστολή για τον αγώνα με τη Λαμία (pic)

Ο Παναιτωλικός την Κυριακή (24/1) κόντρα στη Λαμία θέλει μόνη νίκη για να ανασάνει βαθμολογικά και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Ο τεχνικός Τραϊανός Δέλλας καταστρώνει τα σχέδιά του χωρίς τον Ματσόλα, ο οποίος αναμένεται να είναι έτοιμος στα πλέι άουτ!

Ο Αργεντινός φορ ο οποίος είχε ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του τις πρώτες αγωνιστικές, είχε έναν τραυματισμό στο φιλικό με το Μεσολόγγι πριν από τρεις μήνες και επέστρεψε πρόσφατα στην ενεργό δράση.

Τραυματίστηκε όμως εκ νέου και η μαγνητική έδειξε θλάση στη γάμπα που θα τον κρατήσει εκτός περίπου ενάμιση μήνα!

Παναιτωλικός: Ενάμισι μήνα εκτός δράσης ο Ματσόλα

Από εκεί και πέρα, ο Μεντόσα αν και έχει επιστρέψει στις προπονήσεις έμεινε εκτός αποστολής για ακόμη μία φορά από τον προπονητή της ομάδας του Αγρινίου.

Φυσικά είναι εκτός και ο έμπειρος αμυντικός Καρασαλίδης, ο οποίος είναι τραυματίας και πριν από λίγες μέρες υποβλήθηκε σε επέμβαση για να ξεπεράσει το πρόβλημα στους κοιλιακούς.

Η αποστολή του Παναιτωλικού για τον σημερινό αγώνα με αντίπαλο τη Λαμία: Κνετ, Μεντίνα, Βάντερσον, Αρσούρα, Ταχάρ, Μάζουρεκ, Αζάντι, Ντάλσιο, Ντίας, Αριγίμπι, Μπαρμπόσα, Περέιρα, Μελίσσας, Μανθάτης, Τζανακάκης, Βέργος, Τσότσαλιτς, Τσιγγάρας, Μαλής, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Γιάκολις.