Παναιτωλικός: Ενάμισι μήνα εκτός δράσης ο Ματσόλα

Ο Αργεντινός επιθετικός του Παναιτωλικού, Νίκολας Ματσόλα, υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στο γαστροκνήμιο και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ενάμισι μήνα

Παναιτωλικός: Ενάμισι μήνα εκτός δράσης ο Ματσόλα


Χωρίς τον Νίκολας Ματσόλα, θα πορευτεί για τον επόμενο ενάμισι μήνα ο Παναιτωλικός.

Ο Αργεντινός επιθετικός των «καναρινιών», ο οποίος επέστρεψε στον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο έγινε αναγκαστική αλλαγή, καθώς αποχώρησε από το παιχνίδι τραυματίας.

Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για θλάση, φόβοι οι οποίοι τελικά επιβεβαιώθηκαν έπειτα από την μαγνητική, στην οποία υποβλήθηκε τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι θα μείνει εκτός δράσης για ενάμισι μήνα, εξαιτίας θλάσης β΄ βαθμού που υπέστη στο γαστροκνήμιο.

Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι ο παίκτης του Παναιτωλικού θα επιστρέψει στην ενεργό δράση στις αρχές Μαρτίου, κάτι που «πονοκεφαλιάζει» τον τεχνικό του συλλόγου, Τραϊανό Δέλλα.

Να θυμίσουμε ότι ο Νίκολας Ματσόλα αποκτήθηκε από τον Παναιτωλικό στις 4 Αυγούστου 2020. Ο 30χρονος Αργεντινός ξεκίνησε την καριέρα του στην Ιντεπεντιέντε, ενώ στη χώρα του έχει αγωνιστεί στην Ινστιτούτε, τη Χιμνάσια και τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στην Ουνιόν. Αγωνίστηκε επίσης στην Ελβετία με τη Λοκάρνο και στη Χιλή με την Ο’ Χίγκινς.