Δημήτρης Γούτας: «Είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στον Ατρόμητο»

Ο κεντρικός αμυντικός του Ατρόμητου Δημήτρης Γούτας μίλησε για το αυριανό (24/1) ματς με τον Ολυμπιακό αλλά και το θέμα του συμβολαίου του.

Δημήτρης Γούτας: «Είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στον Ατρόμητο»

Διαβάστε τα όσα είπε ο Δημήτρης Γούτας στο www.atromitosfc.gr:

Δημήτρη πως προετοιμαστήκατε για το εντός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό το μεσημέρι της Κυριακής στο Περιστέρι;

«Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο αγώνα που αποτελεί για εμάς άλλη μια πρόκληση στη φετινή Super League. Δεν είχαμε το χρόνο που θα θέλαμε για να προετοιμαστούμε απόλυτα μιας και αγωνιστήκαμε μόλις πριν δυο μέρες στα Γιάννενα για το θεσμό του Κυπέλλου αλλά προλάβαμε με τη βοήθεια του προπονητή μας και του τεχνικού τιμ να δουλέψουμε πάνω στα στοιχεία που θέλουμε και να αναλύσουμε τον αντίπαλο. Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι και είμαι σίγουρος ότι όλοι μας θα δώσουμε το 110% των δυνατοτήτων μας για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα έχει δείξει ότι βλέπει κάθε αντίπαλο κατάματα και στόχος της είναι πάντα η νίκη».

Έχεις πλέον καθιερωθεί ως ένας από τους πιο σταθερούς αμυντικούς στο πρωτάθλημα που έχουν την ευχέρεια να σκοράρουν. Το περίμενες αυτό;

«Τόσο την περσινή όσο και τη φετινή χρονιά έχω καταφέρει να πετύχω κάποια σημαντικά γκολ για την ομάδα και αυτό είναι που με χαροποιεί. Το γεγονός πως βοηθάω την ομάδα να παίρνει θετικά αποτελέσματα. Για ένα αμυντικό το πιο σημαντικό κομμάτι είναι να καταφέρνει μαζί με τους συμπαίκτες του να κρατάει το μηδέν στην άμυνα και να βοηθάει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού αφήνοντας το σκοράρισμα για τους πιο επιθετικογενείς παίκτες. Από τη στιγμή που καταφέρνω και σκοράρω κυρίως από στημένες φάσεις και βοηθάω την ομάδα οπωσδήποτε είναι κάτι το πολύ σημαντικό και θέλω να συνεχίσω έτσι».

Αυτή είναι η δεύτερή σου χρονιά στον Ατρόμητο. Πόσο ευχαριστημένος είσαι από αυτά που συνάντησες εδώ;

«Ο Ατρόμητος είναι μια από τις ομάδες στην Ελλάδα που σου δίνουν ηρεμία και δυνατότητες για να δουλέψεις και να γίνεις ένας ακόμα καλύτερος ποδοσφαιριστής. Οι εγκαταστάσεις που ξεπερνούν τις προσδοκίες και το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει μεταξύ όλων των μελών σε βοηθάνε σε μέγιστο βαθμό. Από την πρώτη μέρα ταυτίζεσαι με το παθος και την αγάπη όλων για την ομάδα.Πραγματικά η ομάδα σου δίνει όλες τις προϋποθέσεις για να παίξεις ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Κλείνοντας τι σκέφτεσαι για το μέλλον σου μιας και το συμβόλαιο σου ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν;

«Όπως σας είπα και προηγουμένως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος στον Ατρόμητο και θεωρώ πως είναι ακόμα νωρίς για να κάνουμε τέτοιες συζητήσεις. Αυτή την στιγμη και όπως προανέφερα δεν σκέφτομαι το τι θα γίνει μετά την λήξη του συμβολαίου μου. Είναι κάτι που θα το σκεφτώ και θα αποφασίσω αργότερα. Όλα όσα γράφονται δεν ισχύουν, δεν με απασχολούν και είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στην ομάδα. Προτεραιότητα μου είναι να δίνω τα πάντα για την ομάδα και να αγωνίζομαι για την φανέλα! Είναι σημαντικό που έχω ανθρώπους στην ομάδα να με στηρίζουν και να πιστεύουν σε μένα ώστε μαζί με τους συμπαίκτες μου να επιτύχουμε τους φετινούς μας στόχους».