ΠΑΟΚ: Υπογράφει ο Καγκάβα!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ιάπωνα επιθετικού Σίντζι Καγκάβα είναι ο ΠΑΟΚ, που έχει φτάσει σε προχωρημένη συμφωνία με τον παίκτη.

ΠΑΟΚ: Υπογράφει ο Καγκάβα!

Στο τελικό στάδιο είναι οι προσπάθειες της διοίκησης του ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σίντζι Καγκάβα.

Ο 32χρονος Ιάπωνας επιθετικός το καλοκαίρι βρέθηκε στα ραντάρ του ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» επιχείρησαν ξανά να τον φέρουν στη Θεσσαλονίκη και μερικούς μήνες μετά είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Ο ΠΑΟΚ έψαχνε την ενίσχυση στον άξονα και στόχευσε στην περίπτωσή του δεδομένης της εμπειρίας και των παραστάσεων που κουβαλά από τα μεγάλα πρωταθλήματα.

Έτσι, στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου έφτασε στην πολυπόθητη συμφωνία με τον 32χρονο μεσοεπιθετικό που αγωνίζεται και στη θέση «8» και στη θέση «10» και έχει μείνει ελεύθερος από τον Οκτώβριο του 2020 από την ισπανική Σαραγόσα.

Μάλιστα ο Πάμπλο Γκαρσία επικοινώνησε με τον παίκτη για αρκετή ώρα στα ισπανικά, γεγονός που σφράγισε και τη συμφωνία! Το μοναδικό ερωτηματικό στην περίπτωσή του έγκειται στην έλλειψη αγωνιστική ρυθμού, ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει...

Στον «Δικέφαλο» περιμένουν από τον Ιάπωνα χαφ να δώσει εμπειρία, λύσεις και γκολ, καθώς έχει έφεση και στο σκοράρισμα, ενώ θεωρούν ότι με τις παραστάσεις που έχει από τα μεγάλα πρωταθλήματα, θα τους βοηθήσει σε κρίσιμα σημεία των παιχνιδιών.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας