ΠΑΟΚ: Παίρνει τον Βόσνιο Μπράντονιτς

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ είναι στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων για να εντάξει στο ρόστερ της ομάδας τον 21χρονο Βόσνιο εξτρέμ Βλάντιμιρ Μπράντονιτς

ΠΑΟΚ: Παίρνει τον Βόσνιο Μπράντονιτς

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Βλάντιμιρ Μπράντονιτς είναι ο ΠΑΟΚ, καθώς τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρώσει τις διαδικασίες για την μεταγραφή του.

Οι πληροφορίες από τη Βοσνία μιλούν για προχωρημένες επαφές του «Δικεφάλου» με τον 21χρονο ποδοσφαιριστή της Ράντνικ, σημειώνοντας πως αναμένεται να βρεθεί στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Όπως υπογραμμίζουν δημοσιεύματα από την πατρίδα του: «Ο νεαρός Βόσνιος διεθνής, Βλάντιμιρ Μπράντονιτς θα εγκαταλείψει και επίσημα την Ράντνικ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μεταγραφή του είναι πολύ κοντά στην πραγματοποίησή της και τις επόμενες ημέρες θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Αν όλα πάνε καλά ο Μπράντονιτς θα ανακοινωθεί επίσημα από την μεγάλη ελληνική ομάδα του ΠΑΟΚ».

Γεννημένος στις 11 Δεκεμβρίου του 1999, αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης αλλά και πίσω από τον φορ, μετρά φέτος 18 συμμετοχές και πέντε γκολ στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο Βοσνίας, ενώ είναι διεθνής και με την Κ21 της πατρίδας του, έχοντας καταγράψει μέχρι στιγμής τρεις συμμετοχές.

Τις επαφές επιβεβαιώνουν και οι παράγοντες του ΠΑΟΚ, που αναμένεται να προχωρήσουν μέσα στις επόμενες ημέρες στην ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων.