Μπιόρκαν: Είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό, τον θέλουν Λιντς και Σαμπντόρια

Ο Νορβηγός αριστερός μπακ της Μπόντο Γκλιμτ, Φρέντρικ Μπιόρκαν, είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό και τώρα ενδιαφέρονται οι Λιντς και Σαμπντόρια.

Μπιόρκαν: Είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό, τον θέλουν Λιντς και Σαμπντόρια

Ο Φρέντρικ Μπιόρκαν είχε γραφτεί πολλές φορές στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ως ένας από τους ποδοσφαιριστές που εξέταζε για το αριστερό άκρο της άμυνάς του. Όχι άδικα βεβαίως, γιατί όντως ο Νορβηγός μπακ της Μπόντο Γκλιμτ είχε φτάσει έως την τελική πεντάδα των παικτών που θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να απασχολήσει τους Πειραιώτες.

Τελικά, ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι απέκτησε τον Βινάγκρε από την Γουλβς, μια μεταγραφή που δεν του βγήκε και τον χειμώνα πήρε τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ από την Πάσος Φερέιρα, με αποτέλεσμα ο Μπιόρκαν να μείνει στην Μπόντο Γκλιμτ και να ελπίζει ότι θα βγει για πρώτη φορά εκτός νορβηγικών συνόρων.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι έως το τέλος του μήνα θα αποχωρήσει από την πρωταθλήτρια Νορβηγίας, καθώς τόσο η Λιντς, όσο και η Σαμπντόρια τον έχουν στην κορυφή της λίστας τους, όπερ σημαίνει ότι έχουν και το «πορτοφόλι» για να τον κάνουν δικό τους.

Πιο αποφασισμένη εμφανίζεται να μπαινει στο «παιχνίδι» η Λιντς, η οποία θέλει διακαώς αριστερό μπακ, καθώς δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με τους ποδοσφαιριστές που έχει στο ρόστερ της και συν τοις άλλοις, θεωρεί τον Μπιόρκαν ως μία περίπτωση-λαχείο που θα τους αποφέρει σε βάθος χρόνου και ένα «σκασμό» εκατομμύρια.

Η Μπόντο Γκλιμτ τον κοστολογεί με περίπου 2 εκατομμύρια και στην Αγγλία εκτιμούν ότι σε δύο-τρία χρόνια θα εκτοξεύσει τη «μετοχή» του, αν και εφόσον πραγματοποιήσει στην Premier League εμφανίσεις ανάλογες με αυτές που είχε την τελευταία διετία στο νορβηγικό πρωτάθλημα.