Επαφές Ολυμπιακού - Σπόρτινγκ για Ριστόφσκι, σύμφωνα με τους Πορτογάλους

Δημοσίευμα της «O Jogo» αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός άρχισε τις επαφές με την Σπόρτινγκ για τον Σκοπιανό δεξιό μπακ Στέφαν Ριστόφσκι.

Επαφές Ολυμπιακού - Σπόρτινγκ για Ριστόφσκι, σύμφωνα με τους Πορτογάλους

Το όνομα του Στέφαν Ριστόφσκι κυκλοφορεί το τελευταίο διήμερο στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ως μία έξτρα επιλογή για το δεξί άκρο της άμυνας.

Ο Σκοπιανός που είναι «ξένο σώμα» στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, δίχως να έχει «γράψει» λεπτό συμμετοχής φέτος στο πορτογαλικό πρωτάθλημα (σ.σ. έχει έξι παρουσίες μόνο με την Εθνική του στο Nations League), εμφανίζεται πλέον και από τους Πορτογάλους ως μία από τις λύσεις που έχει κατά νου ο Πέδρο Μαρτίνς.

Μάλιστα, η πορτογαλική εφημερίδα «O Jogo» ανέφερε σε ρεπορτάζ της, ότι ο Ολυμπιακός είναι σε διαπραγματεύσεις με την Σπόρτινγκ για την απόκτησή του, με τους Πειραιώτες όμως να συζητούν το ενδεχόμενο του δανεισμού του και όχι την αγορά του.

Η δε ομάδα της Λισσαβώνας θέλει να απεμπλακεί από τον Ριστόφσκι και αυτό που κυνηγάει πρωτίστως είναι να βρει μία ομάδα για να τον πουλήσει (κοστολογείται στα 2,5 με 3 εκατομμύρια) και όχι για να τον παραχωρήσει με δανεισμό.

Βέβαια, αν δεν βρεθεί αγοραστής, τότε το πιο φυσιολογικό είναι να ρίξει λίγο νερό στο κρασί της και να εξετάσει και το ενδεχόμενο του δανεισμού του.

Όπως λέει η «O Jogo», σε αυτό το ενδεχόμενο, το πιθανότερο είναι να επιδιώξει η Σπόρτινγκ να βάλει υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό, όχι μόνο για τον Ριστόφσκι, αλλά γενικότερα για οποιαδήποτε μεταγραφική κίνηση τον Ιανουάριο. Αν πρόκειται για κίνηση τακτικής ή όχι, θα φανεί στο... χειροκρότημα!