Επίσημο: Ο Πίτι επέστρεψε στη Λαμία

Ο Πίτι είναι και με τη «βούλα» παίκτης της Λαμίας. Ο πολύπειρος άσος υπέγραψε, ανακοινώθηκε και η επιστροφή του στην ομάδα της Φθιώτιδας είναι γεγονός.

Επίσημο: Ο Πίτι επέστρεψε στη Λαμία

Ο Πίτι φόρεσε ξανά τη φανέλα της Λαμίας. Ο έμπειρος Ισπανός είχε συμφωνήσει εδώ και λίγες μέρες με τον ΠΑΣ για την επιστροφή του στην ομάδα της Φθιώτιδας για τρίτη φορά!

Σήμερα (20/1) υπέγραψε, ανακοινώθηκε και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή της ομάδας της Λαμίας, Μιχάλη Γρηγορίου για το δεύτερο μισό της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λαμία

«Η ΠΑΕ Λαμία βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή στην οικογένειά μας του Ισπανού μεσοεπιθετικού, Francisco Medina Luna (Piti). Ο έμπειρος παίκτης είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους φιλάθλους μας και επιστρέφει στην ομάδα μας για τρίτη φορά, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ισπανία με την ομάδα Σα Πίντο.

Τελειώνει του Πίτι στη Λαμία - ΑΕΛ: «Έστελνε μηνύματα στον Κούγια για να έρθει στη Λάρισα»!

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες».

Ο Πίτι μετά την υπογραφή της συμφωνίας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας της Λαμίας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα της Λαμίας. Νιώθω σαν να βρίσκομαι στην οικογένειά μου. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα που έχω πάντα στην καρδιά μου, για να επιτύχει τον στόχο της και να παραμείνει στην κατηγορία».