«Κλείνει στη Ρέντινγκ ο Μακ Κέι»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία η Νότιγχαμ Φόρεστ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Ρέντινγκ για τη μεταγραφή του νεαρού Σκωτσέζου.

«Κλείνει στη Ρέντινγκ ο Μακ Κέι»

Ο Μπάρι Μακ Κέι όπως σας είχε γράψει αποκλειστικά το fosonline.gr είχε έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να γνωρίσει την Αθήνα και να δει τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού. Ο Σκωτσέζος εξτρέμ που ανήκει στη Νότιγχαμ Φόρεστ φάνηκε πως δεν «ψηνόταν» να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό αν και η μεταγραφή του θεωρούνταν δεδομένη.

Έφυγε από την Ελλάδα ο 23χρονος ακραίος επιθετικός και στον Πειραιά έστρεψαν την προσοχή τους σε άλλες υποθέσεις. Στα χέρια του είχε προτάσεις και από άλλους συλλόγους τις οποίες εξέταζε και έδινε μεγαλύτερη προτεραιότητα.

Στην Αγγλία τις τελευταίες ώρες υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο Μπάρι Μακ Κέι θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρέντινγκ. Η αγγλική ομάδα έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον εδώ και αρκετό καιρό για τον Μακ Κέι και πλέον φαίνεται πως οι συνθήκες ωρίμασαν για να ολοκληρωθεί η συμφωνία ανάμεσα σε Ρέντινγκ και Νότιγχαμ Φόρεστ.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην Αγγλία ο Μακ Κέι δεν θέλει να μείνει στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο λόγος είναι πως στο δεύτερο μισό της σεζόν δεν πήρε χρόνο συμμετοχής και θεωρεί πως η καριέρα του μπαίνει σε κίνδυνο. Έτσι θέλει να φύγει από τη Νότιγχαμ και θα φύγει όπως όλα δείχνουν. Η προοπτική του ελληνικού πρωταθλήματος δεν τον «τρέλανε» και όλα δείχνουν πως βρισκόμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Ρέντινγκ.