Τι ισχύει με τον Μάρκοβιτς

Ο Ολυμπιακός τα δίνει όλα για να ντύσει στα ερυθρόλευκα τον ποδοσφαιριστή, αλλά πρέπει να ξεπεράσει αρκετά εμπόδια για να καταλήξει σε συμφωνία.

Τι ισχύει με τον Μάρκοβιτς

Ο Λαζάρ Μάρκοβιτς βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό με τους Πειραιώτες να παλεύουν με όλες τους τις δυνάμεις να τον φέρουν στην Ελλάδα. Δεν είναι εύκολη περίπτωση και το ξέρουν καλά στο μεγάλο λιμάνι, όμως, είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τις πιθανότητες τους.

Πρώτα απ’ όλα τον Σέρβο εξτρέμ τον έχουν στο… στόχαστρο τους κι άλλες ομάδες της Ευρώπης με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός τον οποίο και καλείται να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός. Η ιστοσελίδα sports illustrated φιλοξενεί αναλυτικό ρεπορτάζ για τον Μάρκοβιτς.

Κάνει μάλιστα ειδική αναφορά και στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού γράφοντας πως «η ελληνική ομάδα είναι διατεθειμένη να δαπανήσει 1,2 εκατ. ευρώ το χρόνο προκειμένου να πάρει τον ποδοσφαιριστή από τη Λίβερπουλ». Το θέμα αυτή τη στιγμή είναι οι απαιτήσεις του Σέρβου.

Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο 2 εκατ. ευρώ το χρόνο και ο Ολυμπιακός δεν μπορεί φυσικά να φτάσει σε αυτά τα επίπεδα. Σε περίπτωση που η Λίβερπουλ συμφωνήσει με τους Πειραιώτες θα πρέπει ο Σέρβος να ρίξει αρκετά τις απαιτήσεις του για να έρθει στην Ελλάδα. Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι αυτή τη στιγμή οι Reds δεν τον έχουν στα πλάνα τους για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Από την άλλη το ίδιο ρεπορτάζ επισημαίνει πως η Λίβερπουλ επιθυμεί να τον παραχωρήσει όπως και να ‘χει. Για να μπορέσει να βρει ομάδα να τον δώσει δανεικό είναι διατεθειμένη να καλύψει ακόμα και το μισό συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή.