Ολυμπιακός: Ο Βρουσάι ως δεξί μπακ και η… Αϊντχόφεν

Κάτι έχει στο μυαλό του ο Πέδρο Μαρτίνς που με την πρώτη ευκαιρία στα παιχνίδια του Ολυμπιακού χρησιμοποιεί ως δεξί μπακ τον Μάριο Βρουσάι.

Ολυμπιακός: Ο Βρουσάι ως δεξί μπακ και η… Αϊντχόφεν

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα όταν ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να αποσύρει από τον αγωνιστικό χώρο τον Μοχάμεντ Ντρέγκερ στη θέση του έβαλε τον Μάριο Βρουσάι. Ακόμη και στο Αγρίνιο για λίγα λεπτά στο τέλος πάλι τον 22χρονο εξτρέμ έβαλε στο δεξί άκρο της άμυνας.

Είναι μία κίνηση που την έχει κάνει και στο ματς με τον Βόλο όταν χτύπησε ο Ντρέγκερ και έγινε αλλαγή, αλλά και με τη Σίτι για περίπου μισή ώρα. Το ότι ο 50χρονος προπονητής επιλέγει τον Βρουσάι για το δεξί άκρο της άμυνας προφανώς και κάτι σημαίνει. Με τον Βόλο και με τη Σίτι μπορεί να το έκανε αναγκαστικά μη έχοντας άλλες επιλογές.

Το ότι τον έχει βάλει να παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας ως αλλαγή με τον Παναιτωλικό και τον ΠΑΣ Γιάννινα κάτι δείχνει. Σε αυτά τα παιχνίδια δεν ήταν υποχρεωμένος να προχωρήσει σε αυτή την επιλογή, αλλά είναι φανερό ότι ο Πέδρο Μαρτίνς κάτι έχει στο μυαλό του για τον Βρουσάι.

Ο μικρός έχει ανταπεξέλθει στο ρόλο του, είναι πειθαρχημένος και μπορεί να του δώσει λύσεις και στην επίθεση. Ίσως και ενόψει του αγώνα με την PSV Αϊντχόφεν στις 18 Φεβρουαρίου να έχει κάτι στο μυαλό του ο προπονητής του Ολυμπιακού. Μη ξεχνάμε ότι στο πρώτο παιχνίδι δεν παίζει ο Ραφίνια λόγω τιμωρίας και είναι λογικό ο Πορτογάλος κόουτς να το ψάχνει λίγο για το ποιος θα καλύψει το κενό του Βραζιλιάνου.

Το δουλεύει στο μυαλό του ο 50χρονος προπονητής και ο Μάριος Βρουσάι είναι μία από τις επιλογές που έχει στα χέρια του για να καλύψει την απώλεια του Ραφίνια. Θα φανούν όλα αυτά και το προσεχές διάστημα από τον τρόπο με τον οποίο θα διαχειριστεί τον 22χρονο εξτρέμ.