Παναθηναϊκός: Ο Αντονίτο είχε φυματίωση!

Ο Ισπανός αμυντικός Αντονίτο, που έκανε μόλις μια προπόνηση με τον Παναθηναϊκό είχε διαγνωστεί με φυματίωση, η οποία μάλιστα τον είχε προσβάλει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα

Παναθηναϊκός: Ο Αντονίτο είχε φυματίωση!

Όσο κι αν ακούγεται παράξενο ο Αντονίτο, ο οποίος ήρθε το καλοκαίρι με τον Τσάβι Ρόκα τεχνικό διευθυντή στην Ελλάδα, έκανε μόλις μια προπόνηση και αποχώρησε για την Καρταχένα, διαγνώστηκε με φυματίωση!

Στον κύκλο των ιατρικών τεστ που είχε κάνει ο Ισπανός μπακ πριν από λίγους μήνες, εντοπίστηκε μια μικρή κηλίδα στον πνεύμονά του και μετά από εξονυχιστικές εξετάσεις ο έμπειρος ποδοσφαιριστής διαγνώστηκε με την ασθένεια!

Η αντίδραση του ιατρικού επιτελείου του Παναθηναϊκού ήταν άμεση, καθώς ο Αντονίτο νοσηλεύτηκε χωρίς χρονοτριβή και μπήκε σε καραντίνα, ενώ έλαβε την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή για να εξουδετερωθεί το βακτήριο.

Το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού πρόλαβε τα χειρότερα, καθώς το συγκεκριμένο βακτήριο ήταν για χρόνια στον οργανισμό του Αντονίτο και είχε αναπτυχθεί σε τέτοιο βαθμό που θα μπορούσε να προκαλέσει μεγάλη ζημιά τόσο στον ίδιο, όσο και σε όλους όσοι είχαν έρθει σε επαφή μαζί του, εξαιτίας του μεγάλου βαθμού μεταδοτικότητας.

Αυτός τελικά ήταν και ο λόγος που ο Αντονίτο έμεινε μακριά από τα γήπεδα για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς έπρεπε να αναρρώσει πλήρως και να ανάψει το «πράσινο φως» από τους πνευμονολόγους για να επανέλθει στα γήπεδα.

Μάλιστα οι «πράσινοι» από σεβασμό στο ιατρικό απόρρητο του παίκτη δεν έκαναν γνωστό το ακριβές πρόβλημα και απλώς ενημέρωναν πως έχει μια αναπνευστική λοίμωξη.

Το πρόβλημα με την φυματίωση αποκάλυψε πρόσφατα ο ίδιος ο παίκτης σε συνέντευξή του στην Ισπανία εκφράζοντας μάλιστα και παράπονο υποστηρίζοντας πως ο Παναθηναϊκός δεν του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί…