Ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης για τον παρατηρητή Διαμαντόπουλο

Ανακοίνωση εις βάρος του παρατηρητή αγώνα της Super League στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, Κώστα Διαμαντόπουλου εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης για τον παρατηρητή Διαμαντόπουλο

«Διαθέτει... επιλεκτική ακοή», αναφέρει με ειρωνικό τρόπο και επισημαίνει ότι θα καταθέσει μήνυση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης

«Ο παρατηρητής αγώνα της Super League στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, κ. Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, προφανώς διαθέτει... επιλεκτική ακοή.

Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε, διαφορετικά, πώς στην έκθεσή του αναφέρει ΜΟΝΟ τα όσα υποστηρίζει ότι είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, κ. Καρυπίδης, προς τον προπονητή του Παναθηναϊκού και ΠΟΥΘΕΝΑ δεν αναφέρεται στις χυδαιότητες του αντιπάλου προπονητή που προηγήθηκαν.

Τα… «δεν άκουσα…» που επικαλέστηκε ο κ. Διαμαντόπουλος δεν μας πείθουν. Δεν πείθουν κανέναν τέτοιες αστείες δικαιολογίες. Γι’ αυτό και η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα καταθέσει μήνυση κατά του κ. Διαμαντόπουλου για απιστία, αφού στην έκθεσή του δεν αναφέρει επ’ ακριβώς τα γεγονότα, παρά μόνο αυτά που ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ άκουσε.

Τέλος, αληθεύει ότι ο κ. Διαμαντόπουλος επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής στην Αθήνα με την πτήση του Παναθηναϊκού;».

Θυμίζουμε πως o μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Θοδωρής Καρυπίδης, κλήθηκε σήμερα (19/1) από το αρμόδιο όργανο της Super League σε απολογία για όσα συνέβησαν στον αγώνα της Κυριακής (17/1) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».