Ο... διπρόσωπος Ντρέγκερ και το «σπριντ» για Αϊντχόφεν

Ο Ντρέγκερ δεν βρέθηκε σε καλή μέρα στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα και είναι ξεκάθαρο ότι ο Μαρτίνς περιμένει από τον Τυνήσιο περισσότερα πράγματα, καθώς ακριβώς σε έναν μήνα έρχεται το ματς με την Αϊντχόφεν.

Ο... διπρόσωπος Ντρέγκερ και το «σπριντ» για Αϊντχόφεν

Ο Ολυμπιακός δεν «γοήτευσε» με την εμφάνισή του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Και υπήρχαν μάλιστα αρκετοί ποδοσφαιριστές του που βρέθηκαν σε κακή μέρα, όπως οι Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά, Μπρούμα και Μασούρας.

Επίσης, και ο Ντρέγκερ ήταν έξω από τα νερά του και αυτό είναι κάτι που απασχολεί τον Πέδρο Μαρτίνς, καθώς παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Την περασμένη εβδομάδα μπήκε στο Αγρίνιο και ήταν εκ των κορυφαίων του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο μέρος σαν να ξέμεινε από βενζίνη και ήταν άφαντος.

Την Κυριακή (17/1) κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν μακριά από αυτό, που θέλει ο Μαρτίνς σε όλο το διάστημα που αγωνίστηκε. Πήρε ελάχιστες επιθετικές προσπάθειες σε σχέση με τις πολλές προσπάθειες που πήρε από την άλλη πλευρά ο Ρέαμπτσιουκ, ενώ δεν ήταν και λίγες οι στιγμές που έπαιρνε την λάθος απόφαση ακόμα και σε πάσες.

Ανασταλτικά δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα, αλλά και εκεί υπήρχαν στιγμές που δεν πήγαινε με το πόδι στο... γκάζι στον αντίπαλό του, όπως πήγαινε ο Ρέαμπτσιουκ από τα αριστερά.

Ο Ντρέγκερ παρουσιάζει μεταπτώσεις στις αποδόσεις του και ίσως σε αυτό οφείλεται το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει τον απαιτούμενο αγωνιστικό ρυθμό. Ο Μαρτίνς ωστόσο σκοπεύει να του δώσει κι άλλο χρόνο στα επόμενα ματς, αρχής γενομένης με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο την Τετάρτη (20/1) για το Κύπελλο, καθώς με τον Τυνήσιο θα πάει κόντρα στην Αϊντχόφεν στις 18 Φεβρουαρίου, λόγω της απουσίας του Ραφίνια. Οπότε, έως τότε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο πρέπει να αποκτήσει ρυθμό και να σταθεί απέναντι σε μία πολύ καλά γυμνασμένη ομάδα, όπως είναι η PSV.