Εκλογές ΕΠΟ: Ανακοίνωσε επισήμως στην Εκτελεστική Επιτροπή την υποψηφιότητά του ο Ψαρόπουλος

Ο επί χρόνια πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου, Σταύρος Ψαρόπουλος ανακοίνωσε και επισήμως την υποψηφιότητά του για τον προεδρικό θώκο της ΕΠΟ.

Εκλογές ΕΠΟ: Ανακοίνωσε επισήμως στην Εκτελεστική Επιτροπή την υποψηφιότητά του ο Ψαρόπουλος

Αρκετές ειδήσεις έβγαλε η τηλεδιάσκεψη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, καθώς εκτός από την απόφαση που πάρθηκε για την ημερομηνία των εκλογών στην Ομοσπονδία (στις 19 Φεβρουαρίου συγκεκριμένα), ο Σταύρος Ψαρόπουλος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον προεδρικό θώκο.

Ο επί χρόνια πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου είχε ξεκαθαρίσει εδώ και πολύ καιρό τις προθέσεις του και τελικά την Δευτέρα (18/1) ανακοίνωσε την απόφασή στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Είναι 69 ετών, συνταξιούχος εκπαιδευτικός και κομματικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας. Από το 1989 έως σήμερα εκλέγεται στην προεδρία της ΕΠΣ Λέσβου, δηλαδή για 32 συνεχόμενα χρόνια!

Στη δε Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ έχει τρεις θητείες, καθώς είχε εκλεγεί πρώτη φορά το 1997 επί Αλημίση, το 2014 επί Γκιρτζίκη και το 2017 επί Γραμμένου.

Επίσης, έχει παίξει ποδόσφαιρο στις ομάδες του νησιού του (Α.Σ. Μυτιλήνης, Απόλλων Μυτιλήνης, Αιολικός), φτάνοντας στο σημείο να αγωνιστεί έως και τη Β’ Εθνική.