Ματζίντ Χοσεϊνί: Ο Ιρανός που στέλνουν στον Ολυμπιακό (vid)

Τι γράφουν οι Τούρκοι για τον διεθνή Ιρανό στόπερ Ματζίντ Χοσεϊνί της Τραμπζονσπόρ και κίνηση του Ολυμπιακού για το καλοκαίρι.

Ματζίντ Χοσεϊνί: Ο Ιρανός που στέλνουν στον Ολυμπιακό (vid)

Μεταγραφικό σενάριο για τον Ολυμπιακό έρχεται από την Τουρκία με καλοκαιρινό... αέρα. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα Damga, ο διεθνής Ιρανός στόπερ Ματζίντ Χοσεϊνί της Τραμπζονσπόρ απασχολεί τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, η Τραμπζονσπόρ πρότεινε στον Ματζίντ Χοσεϊνί επέκταση συμβολαίου για δύο χρόνια ακόμα. Όμως ο Ιρανός έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό για το καλοκαίρι και θα αποφασίσει τις επόμενες μέρες.

Ο Ματζίντ Χοσεϊνί είναι γεννημένος στις 20 Ιουνίου 1996 στην Τεχεράνη. Έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματά του στην Σαϊπά, έπαιξε σε Εστεγχλάλ και Ραχ Αχάν στην πατρίδα του και το 2018 μετακόμισε στην Τουρκία για λογαριασμό της Τραμπζονσπόρ.

Υπήρξε διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες του Ιράν ενώ έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα στις 19 Μαΐου 2018, κόντρα στο Ουζμπεκιστάν και στη συνέχεια αγωνίστηκε στο Μουντιάλ του 2018. Συνολικά έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής ομάδας του Ιράν, 13 φορές.

Δείτε τον: