ΑΕΚ – Ατρόμητος 2-1: Χριστοδουλόπουλος: «Αυτή η ομάδα δεν είναι του Μανόλο» (vid)

Ο επιθετικός του Ατρόμητου, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δήλωσε πως η ομάδα του θα έπρεπε να είναι πιο απειλητική στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στην ΑΕΚ. Τι είπε για τον Ισπανό τεχνικό των «κιτρινόμαυρων», Μανόλο Χιμένεθ

ΑΕΚ – Ατρόμητος 2-1: Χριστοδουλόπουλος: «Αυτή η ομάδα δεν είναι του Μανόλο» (vid)

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είπε μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ και την ήττα της ομάδας του με 2-1.

«Αυτό που έλειπε μέχρι το πρώτο ημίχρονο ήταν ότι δεν ήμασταν καθόλου επικίνδυνοι στο τελευταίο κομμάτι του γηπέδου. Δεν είχαμε κινδυνεύσει καθόλου, αλλά δεν είχαμε τις καθαρές ιδέες για να γίνουμε πιο απειλητικοί όπως μπορούσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο είναι λογικό μια μεγάλη ομάδα να σε πιέσει λίγο παραπάνω και κάπου συμβιβάζεσαι και οπισθοχωρείς. Δεν έχω εικόνα τι συνέβη στα γκολ.

ΑΕΚ - Ατρόμητος 2-1: Τέταρτη σερί νίκη και μόνη δεύτερη στη βαθμολογία η «Ένωση» (vids)

Έχουμε κερδίσει μεγάλα παιχνίδια, το πρόβλημα μας είναι με τις μικρές ομάδες. Αν από εδώ και πέρα κερδίσουμε τα ματς με αντιπάλους χαμηλότερης δυναμικότητας και διατηρήσουμε την εικόνα μας με τους μεγάλους, πιστεύω ότι είμαστε για πιο ψηλά.

Μετά από τόσα χρόνια δεν έχω να πω κάτι για μένα, με ξέρετε. Αυτό που θέλω εγώ είναι ρυθμός, λεπτά συμμετοχής, παιχνίδια. Αν φτάσει σωστά η μπάλα σε μένα, θα δώσω πράγματα. Δεν θέλω να πω πράγματα για τον εαυτό μου, είμαι και λίγο απογοητευμένος όπως έχει κυλήσει το ματς.

Η ΑΕΚ δεν είναι η ΑΕΚ του Μανόλο. Θέλει αρκετό χρόνο ο προπονητής για να φέρει την ομάδα εκεί που θέλει. Για να πω την αλήθεια, το ρόστερ είναι καλύτερο από αυτό του πρωταθλήματος, η ομάδα όχι.

Δεν είδα πράγματα από το παιχνίδι του Μανόλο, ούτε την πίεση ψηλά, ούτε τις γραμμές κοντά. Λέω απλά την άποψη μου, δεν θέλω να επιτεθώ σε κανέναν, έχω καλές σχέσεις με όλους. Θέλει λίγο χρόνο ο Μανόλο. Δεν ξέρω αν προλαβαίνει να δουλέψει, αν θα έχει χρόνο με τα συνεχόμενα παιχνίδια».