Γιατί δεν έπαιξαν οι Διαμαντής, Μπαλογιάννης που απέκτησε ο ΟΦΗ το καλοκαίρι από τον ΠΑΟΚ (vid)

Έντονες οι αντιδράσεις στο Ηράκλειο, από τον κόσμο του ΟΦΗ, γιατί οι Διαμαντής, Μπαλογιάννης έμειναν σήμερα (17/1) στον πάγκο στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Δυο παίκτες που απέκτησαν το καλοκαίρι οι Κρητικοί από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Γιατί δεν έπαιξαν οι Διαμαντής, Μπαλογιάννης που απέκτησε ο ΟΦΗ το καλοκαίρι από τον ΠΑΟΚ (vid)

Όλα όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

«Σίγουρα η αποβολή και στο λεπτό που έγινε, έγινε ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Μέχρι το 45 πήγαμε στο 0-0, δεχτήκαμε δύο κρύα γκολ και κάπου εκεί τελείωσε το ματς και στην συνέχεια προσπαθήσαμε να κάνουμε μια διαχείριση γιατί έρχονται συνεχόμενα παιχνίδια».

Για την μη χρησιμοποίηση Διαμαντή, Μπαλογιάννη: «Καμία σχέση με τον ΠΑΟΚ. Είναι παίκτες του ΟΦΗ, ο Αποστόλης στην χθεσινή προπόνηση ένιωσε βαριά την γάμπα του. Είπαμε σήμερα πως είναι και να αποφασίσουμε για το αν θα παίξει ή όχι. Ο Αποστόλης είναι ένας παίκτης που έχει αγωνιστεί για 17 συνεχόμενα ματς, την τελευταία εβδομάδα έπαιξε σε τρία συνεχόμενα 90λεπτα, κάτι που είναι παράξενο για την ηλικία του. Συζητήσαμε και αποφασίσαμε να μην πάρουμε το ρίσκο, ο Μπαλογιάννης δεν έπαιξε για αγωνιστικούς λόγους».

Για το αν μετά το 0-1 πέταξε λευκή πετσέτα: «Μέχρι το 45′ αγωνιστήκαμε καλά, με αμυντικούς προσανατολισμούς. Μετά τα δύο γκολ δεχτήκαμε δύο κρύα γκολ και κατόπιν ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας για εμάς».

Για την έλλειψη μεταγραφών: «Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι πως υπάρχει εμπιστοσύνη για κάθε παίκτη που είναι στο ρόστερ μας, οτιδήποτε για κάποιο νέο παίκτη μόνο όταν είναι κάτι για να ανακοινωθεί».

Για την 11αδα του ΟΦΗ: «Οι αποφάσεις για τον καταρτισμό της ενδεκάδας είναι δική μου και έχω πει ξανά πως εγώ είμαι ο κύριος υπεύθυνος για τις αποφάσεις που παίρνονται».

Για το αν υπάρχει πρόβλημα δημιουργίας: «Σίγουρα θέλουμε να βελτιωνόμαστε δημιουργικά, είναι μια συνεχής διαδικασία, το θέμα είναι ότι οι παίκτες προσπαθούν πολύ κάθε μέρα και υπάρχει εμπιστοσύνη ότι μπορούμε να πάμε καλύτερα. Μέχρι την αποβολή ήμασταν ανταγωνιστικοί, μετά τα πράγματα έγιναν δύσκολα αλλά αυτό το ματς πρέπει να το ξεχάσουμε πολύ γρήγορα για να προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Βόλο».

Για το παιχνίδι κυπέλλου: «Θα πάμε για τη νίκη και να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση μας στην επόμενη φάση. Μετά από μια δύσκολη ήττα, θα κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν γίνεται καλύτερα».