Μαρτίνς: «Τέτοιες νίκες δίνουν πρωταθλήματα»-vid

Ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε ότι τρίποντα όπως αυτό κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι που χαρίζουν στο τέλος τους τίτλους.

 

 Μαρτίνς: «Τέτοιες νίκες δίνουν πρωταθλήματα»-vid

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν συνεχώς όρθιος και δεν σταμάτησε λεπτό να φωνάζει στους ποδοσφαιριστές του για να πιέσουν τον ΠΑΣ έως το τέλος. Τελικά, δικαιώθηκε ο Ολυμπιακός με το πρέσινγκ που άσκησε, καθώς έστω και στο 93’ κατάφερε να πάρει το τρίποντο με τον Χασάν.

Μετά το ματς είπε ότι τέτοιες νίκες χαρίζουν ουσιαστικά τα πρωταθλήματα. Συγκεκριμένα μίλησε:

Για το σημερινό ματς σε σχέση με την Τούμπα: «Είναι δύο διαφορετικά ματς, στα ντέρμπι δεν παίζει τόσο ρόλο η ποιότητα, αλλά το κατά πόσο οι παίκτες μπορούν να τα δώσουν όλα. Σήμερα ήταν ένα τελείως διαφορετικό ματς, κάναμε καλή δουλειά, είχαμε κατοχή και τελικές, αλλά ο ΠΑΣ είχε καλή δομή και οργάνωση και στο δεύτερο ημίχρονο μας δυσκόλεψε. Κλείστηκε πολύ, έκλεισε τους διαδρόμους και μας δυσκόλεψε αρκετά. Με επιμονή ήρθε το γκολ και το δικαιούμασταν έστω και στο τέλος. Αυτά τα ματς πρέπει να τα κερδίζεις με επιμονή, σε αυτά τα ματς κερδίζονται τα πρωταθλήματα».

Για τον Χασάν: «Είναι τρεις βαθμοί, μία νίκη, ήταν ο Χασάν που σκόραρε, αλλά όποιος και αν ήταν, σημασία έχει ότι η ομάδα κερδίζει».

Για το αν ήταν ευκαιρία να δει νέα πρόσωπα: «Δεν είναι τόσο σημαντικό, είναι ξεκάθαρο τι είναι η ομάδα και ξέρουμε τι μπορούν να δώσουν όλοι, δεν χρειάζεται να αποδείξουν τίποτα, είναι εδώ γιατί ξέρουμε τι μπορούν να προσφέρουν. Κάποιες στιγμές κάποιοι παίκτες θα είναι πολύ καλοί και κάποιοι λιγότερο, αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού και με την ανάλυση επιλέγουμε αυτούς που είναι στην καλύτερη κατάσταση».

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0: Με «λυτρωτή» τον Χασάν στο 93’!

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας