Ελπίζει η Ανόρθωση για Λάζαρο

Στην Ανόρθωση ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να αποκτήσουν τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο από τον Ατρόμητο.

Ελπίζει η Ανόρθωση για Λάζαρο

Ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει πολύ ψηλά στης λίστα του τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Θεωρεί ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να βοηθήσει την Ανόρθωση να πετύχει τους στόχους της. Η υπόθεση του έμπειρου ακραίου επιθετικού του Ατρόμητου δεν είναι και τόσο απλή αν και στην Κύπρο επιμένουν ότι η "Κυρία" δεν θα παρατήσει το θέμα.

Στην Κύπρο τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η Ανόρθωση παρακολουθεί την περίπτωση του Λάζαρου και ελπίζει. Οι πληροφορίες των Κυπρίων για το θέμα αναφέρουν ότι ο Γιώργος Σπανός αν φτάσει καλή πρόταση για τον ποδοσφαιριστή δεν θα την αρνηθεί.

Βέβαια αυτό εξαρτάται και από το τι θέλει ο ίδιος ο Χριστοδουλόπουλος. Ο ποδοσφαιριστής το καλοκαίρι είχε πάει στην Κύπρο για να μιλήσει με τον Απόλλωνα Λεμεσού, αλλά τελικά δεν συμφώνησε να φορέσει τη φανέλα του με αποτέλεσμα να πει το "ναι" στην πρόταση του Ατρόμητου.

Στην Κύπρο μπορεί να ελπίζουν ότι η Ανόρθωση θα αποκτήσει τον Λάζαρο, αλλά στην ουσία τα πράγματα δεν είναι καθόλου απλά. Ο Γιώργος Σπανός έχει σε τεράστια εκτίμηση τον ποδοσφαιριστή και θεωρεί ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.