Ατρόμητος: Ο Ούμπιδες στην αποστολή έναν μήνα μετά!

Στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ παίζει την Κυριακή (17/1) ο Ατρόμητος. Ο Νταμίρ Κάναντι πήρε στην αποστολή τον Χαβιέ Ούμπιδες.

Ατρόμητος: Ο Ούμπιδες στην αποστολή έναν μήνα μετά!

Ο Χαβιέ Ούμπιδες ξανά στην αποστολή του Ατρόμητου. Ο αρχηγός είναι στα πλάνα του τεχνικού της ομάδας του Περιστερίου, Νταμίρ Κάναντι για τον Κυριακάτικο (17/1) αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Ο Ούμπιδες για τελευταία φορά ήταν στην αποστολή στον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στα μέσα Δεκεμβρίου.

Στα πλάνα του κόουτς της ομάδας του Περιστερίου και οι Γκάλο, Χαρίσης οι οποίοι είχαν ενοχλήσεις μετά τον αγώνα με τη Λαμία αλλά τελικά υπολογίζονται.

Αντίθετα είναι εκτός ο τραυματίας Γκαλβάο (χτύπησε και έγινε αναγκαστική αλλαγή στον εξ αναβολής αγώνα με αντίπαλο τη Λαμία και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη και για το ματς με τον Ολυμπιακό την Κυριακή 24/1), Γιαννιώτης.

Ο Ενσικουλού, ο οποίος ξεκίνησε βασικός κόντρα στη Λαμία αλλά έγινε αλλαγή στην ανάπαυλα, έμεινε εκτός από το ματς με την ΑΕΚ. Εκτός είναι βέβαια και ο Γιακουμάκης, ο οποίος δεν είναι στα πλάνα του Κάναντι εδώ και καιρό.

Την αποστολή αποτελούν οι εξής 21 ποδοσφαιριστές: Μανδάς, Θεοδωράκης, Αγκάγιεφ, Γούτας, Ούμπιδες, Κιβρακίδης, Μάτιτς, Χριστοδουλόπουλος, Νάτσος, Μανούσος, Νταβιώτης, Σάλομον, Κωτσόπουλος, Ραμπέγιο, Στρούγγης, Τριμμάτης, Χαρίσης, Μουνίθ, Γκάλο, Τομάσεβιτς, Οικονομίδης.