Ολυμπιακός: Κρίνεται του Ραντζέλοβιτς

Ενοχλήσεις ένιωσε στην προπόνηση της Παρασκευής ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και η συμμετοχή του στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα κριθεί στην απογευματινή προπόνηση.

Ολυμπιακός: Κρίνεται του Ραντζέλοβιτς

Ενοχλήσεις αισθάνθηκε στην προπόνηση της Παρασκευής ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Ο νεαρός Σέρβος δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα και είναι χαρακτηριστικό ότι συνέχισε την προπόνηση του στο γυμναστήριο.

Το πρόβλημα με τον 23χρονο δεν φαίνεται να είναι τόσο σοβαρό, αλλά η συμμετοχή του στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα κριθεί στην απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού στον Ρέντη. Οι πρώτες εκτιμήσεις, πάντως δείχνουν ότι ο ποδοσφαιριστής δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό θέμα τραυματισμού.

Το πιο πιθανό, ωστόσο, είναι ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θα αφήσει τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Δεν θέλει να ρισκάρει με κανέναν ποδοσφαιριστή που αντιμετωπίσει έστω και το παραμικρό πρόβλημα τραυματισμού. Μη ξεχνάμε ότι το ίδιο είχε κάνει πριν μία εβδομάδα με τον Ζοσέ Σα και τον Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Και οι δύο είχαν μείνει εκτός για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και δεν είχαν ταξιδέψει στο Αγρίνιο. Με την επιστροφή του Μπρούμα στη δράση ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στα χέρια του αρκετές λύσεις για τα άκρα της επίθεσης του Ολυμπιακού και γι' αυτό είναι πιθανό να μείνει εκτός ο Σέρβος. Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν το βράδυ όταν θα έχει ολοκληρωθεί η προπόνηση του Ολυμπιακού και θα έχει βγει η αποστολή της ομάδας από τον Πέδρο Μαρτίνς.