Ολυμπιακός: Πιθανότατα με Ντρέγκερ και όχι Ραφίνια κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί το μεσημέρι της Κυριακής (17/1, 15.00) τον ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας πιθανότατα τον Ντρέγκερ στο δεξί άκρο της άμυνας και όχι τον Ραφίνια λόγω των ενοχλήσεων που εμφάνισε στον δικέφαλο.

Ολυμπιακός: Πιθανότατα με Ντρέγκερ και όχι Ραφίνια κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Με ενοχλήσεις στον δικέφαλο επέστρεψε ο Ραφίνια από την Τούμπα και μολονότι φαίνεται ότι δεν είναι σοβαρές, το πιθανότερο είναι ο Πέδρο Μαρτίνς να τον αφήσει εκτός πλάνων γενικότερα από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (17/1, 15.00).

Υπάρχει φυσικά άλλη μία προπόνηση, αυτή του Σαββάτου (16/1), εκεί όπου θα δοκιμάσει ο Βραζιλιάνος να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά δεν έχει κανένα νόημα να ρισκάρει τη συμμετοχή του ο Μαρτίνς, από τη στιγμή που έβγαλε το συγκεκριμένο πρόβλημα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Κατά συνέπεια, ολοένα και περισσότερο αυξάνονται οι πιθανότητες να δούμε τον Ντρέγκερ στο αρχικό σχήμα, όπως είχε συμβεί και μία εβδομάδα νωρίτερα στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο Τυνησιογερμανός μπακ που πρέπει οπωσδήποτε σε κάθε ευκαιρία να παίρνει παιχνίδια στα πόδια του για να έχει αγωνιστικό ρυθμό ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με την Αϊντχόφεν για τα «νοκ άουτ» ματς του Europa League λόγω της τιμωρίας του Ραφίνια, έδειξε στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στον Παναιτωλικό ότι έχει όλη την καλή διάθεση για να βοηθήσει. Έβγαλε μία ασίστ στον Φορτούνη, είχε και άλλη μία πάσα «πάρε-βάλε» στον Μασούρα (ασχέτως αν αστόχησε ο διεθνής εξτρέμ), ενώ γενικότερα η παρουσία του στο πρώτο 45λεπτο ήταν αξιοσημείωτη.

Στο δεύτερο ξέμεινε από βενζίνη και αυτό οφειλόταν στην έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού. Όλα δείχνουν λοιπόν ότι θα πάρει σε άλλο ένα ματς φανέλα βασικού απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Μαρτίνς να ελπίζει σε μία εμφάνιση ανάλογη με αυτή του πρώτου ημιχρόνου στο Αγρίνιο.