Άρης: Έτοιμος ο Κουέστα για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Ο Χουλιάν Κουέστα τέθηκε στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αφού ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση.

Άρης: Έτοιμος ο Κουέστα για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Τον Παναθηναϊκό υποδέχεται την Κυριακή ο Άρης και ο Άκης Μάντζιος είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει τον Χουλιάν Κουέστα. Συγκεκριμένα ο Ισπανός τερματοφύλακας κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.

Ο Κουέστα είχε ενοχλήσεις στη μέση και γι' αυτό είχε τεθεί νοκ άουτ. Την Παρασκευή, ωστόσο, έβγαλε κανονικά όλο το πρόγραμμα της προπόνησης του Άρη και είναι έτοιμος να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τους "πράσινους". Πλην του Κουέστα ο Μάντζιος μπορεί να υπολογίζει και τον Φακούντο Μπερτόλιο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης (17/01, 19:30), στο πλαίσιο της 17ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με την A.E.K. έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά (ενεργοποίηση, passing game, παιχνίδι κατοχής μπάλας και επιθετική ανάπτυξη) με τον Χουλιάν Κουέστα να συμμετέχει στο πρόγραμμα, ενώ ο Φακούντο Μπερτόγλιο ακολούθησε μέρος της προπόνησης.

Αύριο, Σάββατο, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με την αθηναϊκή ομάδα».