Η ώρα του Σισέ στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Παπέ Σισέ θα είναι μία από τις αλλαγές που έχει στο μυαλό του ο Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη (17/1, 15.00).

Η ώρα του Σισέ στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Θα έχει αλλαγές ο Ολυμπιακός που θα εμφανιστεί την Κυριακή (17/1, 15.00) κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο Φάληρο σε σχέση με τον Ολυμπιακό που εμφανίστηκε στην Τούμπα.

Αναγκαστικά ο Πέδρο Μαρτίνς θα προχωρήσει στη χρησιμοποίηση νέων προσώπων, όπως για παράδειγμα στον Παπέ Σισέ. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός θα καλύψει το κενό του Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος να θυμίσουμε ότι έχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω καρτών.

Εκτός από τον Σισέ, θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Ντρέγκερ, Μπουχαλάκης, Μπρούμα και Χολέμπας.

Η παρουσία του Ντρέγκερ στην ενδεκάδα θα εξαρτηθεί από την κατάσταση, στην οποία θα βρεθεί ο Ραφίνια, ο οποίος επέστρεψε από την Θεσσαλονίκη με ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Όπως και να ‘χει, ο Βραζιλιάνος μπακ δείχνει σημάδια κόπωσης και ειδικά στην Τούμπα ήταν εμφανέστατα, μολονότι είχε πάρει ανάσες στο Αγρίνιο.

Ό,τι είναι να δείξει ο Μαρτίνς, θα το δείξει στην προπόνηση του Σαββάτου (16/1), εκεί όπου δεν αποκλείεται να κάνει και μία «πρόβα» ενδεκάδας.

Επίσης, ο Πορτογάλος τεχνικός θα ήθελε να δώσει κάποιες ανάσες και στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, αλλά στην παρούσα φάση δεν φαίνεται ο Χασάν να είναι σε θέση να πάρει φανέλα βασικού. Εκτός πια κι αν παρουσιάσει θεαματική βελτίωση στην τελευταία προπόνηση. Πιο πιθανό είναι ο Χασάν να βρεθεί στο αρχικό σχήμα στο ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (20/1).