Τρεις αγωνιστικές σε Κούγια και Παπαϊωάννου

Ο αθλητικός δικαστής της Super League τιμώρησε τους Αλέξη Κούγια και Πανουργιά Παπαϊωάννου για τη συμπεριφορά τους στα παιχνίδια των ομάδων τους.

Τρεις αγωνιστικές σε Κούγια και Παπαϊωάννου

Με τρεις αγωνιστικές τιμωρήθηκαν από τον αθλητικό δικαστή οι μεγαλομέτοχοι της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας και της Λαμίας Πανουργιάς Παπαϊωάννου για τη συμπεριφορά τους στα ματς.

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο, αφού έλαβε υπόψη το φύλλο αγώνα, αποφάσισε να τιμωρήσει τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ με ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για τρεις αγωνιστικές, αλλά και πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Τρεις αγωνιστικές μακριά από τα γήπεδα θα μείνει και ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαΐωάννου, ο οποίος κρίθηκε πειθαρχικώς ελεγκτέος για ανάρμοστη συμπεριφορά στην αναμέτρηση με τον Άρη, ενώ ποινή αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες επιβλήθηκε στον team manager του Άρη, Θωμά Ναζλίδη.

Αναλυτικά οι αποφάσεις που πήρε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο είναι οι εξής:

16η αγωνιστική
A/ ΠΑΕ ΑΕΚ, Ι. Παπαδόπουλος (αξιωματούχος): «Βάσει των αναφερομένων στο από 11/01/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 11/01/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Απαλλάσσει τους εγκαλουμένους

Β/ ΠΑΕ ΑΕΛ, Α. Κούγιας (μεγαλομέτοχος): «Βάσει των αναφερομένων στο από 10/01/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 10/01/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ Α.Ε.Λ. τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ. Επίσης, επιβάλλει στον Α. ΚΟΥΓΙΑ για τη πράξη, για την οποία κρίθηκε πειθαρχικώς ελεγκτέος την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στο γήπεδο για τρεις (3) αγωνιστικές.

14η αγωνιστική
Α/ ΠΑΕ ΑΕΛ, Α. Κούγιας: «Βάσει των αναφερομένων στο από 03/01/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 03/01/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Ποινή επίπληξης

Β/ ΠΑΕ Άρης, Θ. Ναζλίδης (team manager): «Βάσει των αναφερομένων στο από 04/01/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 04/01/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ. Επίσης, επιβάλλει στον Θ. ΝΑΖΛΙΔΗ για τη πράξη, για την οποία κρίθηκε πειθαρχικώς ελεγκτέος τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για δεκαπέντε (15) ημέρες.

Γ/ ΠΑΕ Λαμία, Π. Παπαϊωάννου (μεγαλομέτοχος): «Βάσει των αναφερομένων στο από 04/01/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 04/01/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ συνολική χρηματική ποινή, ποσού πέντε χιλιάδων πεντακοσίων (5.500,00) ευρώ. Επίσης, επιβάλλει στον Π. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ για τη πράξη, για την οποία κρίθηκε πειθαρχικώς ελεγκτέος, τη ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στο γήπεδο για τρείς (3) αγωνιστικές.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας