Super League 1: Ανέβηκε δεύτερη η ΑΕΚ, στο -9 από τον Ολυμπιακό (βαθμολογία, highlights)

Η ΑΕΚ επικράτησε του Άρη στο εξ αναβολής ντέρμπι με 0-1 στη Θεσσαλονίκη και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας ισοβαθμώντας με τον σημερινό (14/1) αντίπαλό της. Ο Ατρόμητος με ανατροπή νίκησε 2-1 τη Λαμία, ματς το οποίο επίσης ήταν από αναβολή.

Super League 1: Ανέβηκε δεύτερη η ΑΕΚ, στο -9 από τον Ολυμπιακό (βαθμολογία, highlights)

Δύο εξ αναβολής παιχνίδια έγιναν σήμερα (14/1) για τη Super League 1. Στο ένα ο Άρης υποδέχθηκε την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 8η αγωνιστική και στο άλλο ο Ατρόμητος φιλοξένησε τη Λαμία στο γήπεδο του Περιστερίου για τη 13η αγωνιστική.

Στο μεγάλο ντέρμπι των ομάδων της τετράδας η ΑΕΚ πέρασε από τη Θεσσαλονίκη, καθώς επιβλήθηκε του Άρη με 0-1. Η «Ένωση» με αυτή τη νίκη, που κρίθηκε στο γκολ, έφτασε τους 33 βαθμούς και σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση πιάνοντας τους γηπεδούχους «κίτρινους». Παράλληλα μείωσε τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στο -9.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, το οποίο διεξήχθη νωρίτερα από το ντέρμπι της συμπρωτεύουσας, ο Ατρόμητος λύγισε τη Λαμία 2-1 με ανατροπή στο σκορ. Αυτό το τρίποντο φέρνει τους Περιστεριώτες ισόβαθμους με τον Αστέρα Τρίπολης στους 21 βαθμούς και στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Αντίθετα η ομάδα της Φθιώτιδας παραμένει ουραγός της κατάταξης με 5 βαθμούς και μόλις 1 νίκη σε 14 αγώνες.

Το προφίλ των σημερινών (14/1) εξ αναβολής αγώνων της Super League 1:

Άρης - ΑΕΚ 0-1 (65' Γκαρσία)

Ατρόμητος - Λαμία 2-1 (37' πέναλτι Χριστοδουλόπουλος, 85' Σάλομον - 7' Καραμάνος)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ