Ατρόμητος - Λαμία 2-1: Τα έκανε όλα ο Σάλομον (highlights)

 Ο Ατρόμητος γύρισε το ματς με την Λαμία, με τον Αυστριακό Πάτρικ Σάλομον πρώτα να αποσοβεί το 0-2 και στο φινάλε να διαμορφώνει με γκολάρα το τελικό 2-1.

Ατρόμητος - Λαμία 2-1: Τα έκανε όλα ο Σάλομον (highlights)

Με το άστρο του Πάτρικ Σάλομον να τον οδηγεί, ο Ατρόμητος ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ κόντρα στην Λαμία (2-1) και πήρε νίκη ουσίας και ψυχολογίας στην κούρσα για μια θέση στα πλέι οφ. Ο Αυστριακός κεντρικός μέσος σφράγισε την εξαιρετική του εμφάνιση, αρχικά αποσοβώντας προ της γραμμής το 0-2, στο πλασέ του Ντέλετιτς στο 20' (είχε προηγηθεί απόκρουση του γκολκίπερ Μανδά), ενώ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με το έξοχο γκολ που πέτυχε με ατομική ενέργεια και ιδανικό τελείωμα.

Από την άλλη πλευρά στη Λαμία θα έχουν να λένε πάλι για την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν σε κάθε ματς, για το γεγονός πως αγγίζουν θετικά αποτελέσματα, αλλά συνήθως βρίσκουν τον τρόπο να τους ξεγλιστρούν μέσα από τα χέρια. Για λίγα εκατοστά χθες στην φάση του Ντέλετιτς, οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου θα έβαζαν γερές βάσεις ακόμα και για διπλό. Στο τέλος έφυγαν από το Περιστέρι με άδεια χέρια και την ψυχολογία στο ναδίρ.

ΤΑ ΓΚΟΛ
7’: Ο Ρόμανιτς από τον άξονα πέρασε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας στον Ταϊρόν σε θέση αριστερά και αυτός γύρισε στο ύψος του πέναλτι όπου ο Καραμάνος πλάσαρε στην κίνηση με το δεξί στην αριστερή γωνία, γράφοντας το 0-1. Η φάση εξετάστηκε στο VAR για ενδεχόμενο οφσάιντ του Ταϊρόν και εν τέλει το γκολ μέτρησε.
37’: Ο Ραμπέγιο έκανε την κούρσα αριστερά στην περιοχή, πρόλαβε οριακά τη μπάλα προ της γραμμής και σχεδόν πεσμένος επιχείρησε να περάσει τον Προβυδάκη που τον ανέτρεψε. Πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Χριστοδουλόπουλος με το δεξί στην δεξιά γωνία ισοφαρίζοντας σε 1-1.
85': Φανταστική ατομική προσπάθεια από τον Σάλομον, που κινήθηκε κάθετα στον άξονα, απέφυγε δύο μαρκαρίσματα και από 25 μέτρα έπιασε δεξί βολέ στέλνοντας τη μπάλα στην αριστερή γωνία και χαρίζοντας την νίκη στον Ατρόμητο (2-1).

Η μικρογραφία
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΛΑΜΙΑ 2-1
Γήπεδο: Περιστερίου
Σκόρερ: 37' Χριστοδουλόπουλος, 85' Σάλομον-7' Καραμάνος.
Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας).
Κίτρινες: Τζανετόπουλος

Οι συνθέσεις
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μανδάς, Κιβρακίδης, Τομάσεβιτς, Γκαλβάο (λ. τ. 40’ Γούτας), Στρούγγης, Σάλομον, Γκάλο, Ραμπέγιο (70’ Μουνίθ), Αγκάγιεφ (70’ Χαρίσης), Ενσικουλού (46’ Τριμμάτης), Χριστοδουλόπουλος (70’ Μανούσος).
ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Προβυδάκης (68’ Βλάχος), Μαρτίνες, Τζανετόπουλος (86' Σκόνδρας), Αντέτζο, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Ντέλετιτς, Ρόμανιτς (86' Μπα), Ταϊρόν (77’ Βασιλακάκης), Καραμάνος (70΄Αραμπούλι).