ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-1: Βιεϊρίνια: «Δύσκολο να καλυφθούν οι δέκα βαθμοί» (vid)

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ήταν απογοητευμένος με την ισοπαλία του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έδειξε πίστη για το πρωτάθλημα, αλλά παραδέχτηκε ότι είναι δύσκολο να καλυφθεί η διαφορά.

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-1: Βιεϊρίνια: «Δύσκολο να καλυφθούν οι δέκα βαθμοί» (vid)

Για τον ΠΑΟΚ ήταν πολύ σημαντικό το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό προκειμένου να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή και να μπει στο… κόλπο του πρωταθλήματος. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τους Πειραιώτες τόνισε ότι αν η ομάδα του θέλει να ελπίζει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος θα πρέπει να συνεχίσει να έχει την ίδια απόδοση, αλλά να παίρνει και αποτελέσματα.

Αναλυτικά ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε…

Για το ματς: Ήταν ένα καλό παιχνίδι που δεν είχαμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Ξέραμε ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες και αυτό έγινε. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήμασταν καλύτερη ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο έχει δοκάρι ο Ολυμπιακός και εμείς ευκαιρία στο 2'. Στο δεύτερο ημίχρονο την πρώτη φορά που πάτησαν την περιοχή ένα λάθος μας, μας κόστισε τη νίκη. Η εικόνα της ομάδας έχει βελτιωθεί και φάνηκε απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός που δεν την αφήσαμε να βγει από την περιοχή της.

Για το αν έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους: Έχουμε καινούρια πρόσωπα τόσο σε παίκτες όσο και σε προπονητή. Είχαμε άλλο προπονητή με άλλο σύστημα. Βελτιωνόμαστε συνεχώς και το δείξαμε σήμερα. Αν έπρεπε να υπάρχει νικητής έπρεπε να είμαστε εμείς. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και συνεχίζουμε τη δουλειά μας.

Για το αν θεωρεί ότι η συνέχεια θα είναι διαφορετική: Σίγουρα θα είναι διαφορετική η συνέχεια, αλλά το ποδόσφαιρο είναι το αποτέλεσμα. Καλύτερα να είχαμε νικήσει και να μην είχαμε παίξει καλά. Και με την Λάρισα είχαμε κάνει καλό παιχνίδι αλλά δεν νικήσαμε. Πρέπει να πιστεύουμε στις οδηγίες του προπονητή μας. Φυσικά πρέπει να αλλάξουμε το αποτέλεσμα.

Για τα νέα πρόσωπα: Μας βοηθούν πολλά. Ο Ουάρντα ξέρει που βρίσκεται με ομάδα με ποιότητα. Ο Μικέλ θα χρειαστεί χρόνο για να βρει τον αυτό του, αλλά είναι δύο παίκτες που θα μας βοηθήσουν και στο μέλλον.

Για το αν καλύπτεται η διαφορά: Έχουμε τουλάχιστον τρία παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Αν τα κερδίσουμε είναι 9 βαθμοί. Φυσικά δεν είναι το πιο εύκολο, αλλά είναι ποδόσφαιρο και πρέπει να πιστεύουμε μέχρι το τέλος. Αν μπορούμε μόνο με τα δικά μας αποτελέσματα να κερδίσουμε το πρωτάθλημα πρέπει να το πιστεύουμε. Δεν είναι εύκολο να γυρίσει με τους δέκα βαθμούς.

Για το αν είναι οδηγός αυτό το ματς: Όποιος φοράει αυτή τη φανέλα είναι στεναχωρημένος με το αποτέλεσμα. Εμείς έχουμε βελτιωθεί και πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά για να έχουμε διαφορετικά αποτελέσματα από εδώ και πέρα.