Ατρόμητος: Η αποστολή για τον αγώνα με τη Λαμία

Νίκη και μόνο νίκη το σύνθημα στις τάξεις του Ατρόμητου για τον εξ αναβολής αγώνα με αντίπαλο τη Λαμία την Πέμπτη (14/1) στο Περιστέρι.

Ατρόμητος: Η αποστολή για τον αγώνα με τη Λαμία

Με τη σημερινή (13/1) προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για τον κομβικό εξ αναβολής αγώνα με αντίπαλο τη Λαμία στο Περιστέρι.

Για τον Ατρόμητο δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη, στην προσπάθειά του να μην χάσει την επαφή του με την εξάδα, μετά και την εντός έδρας ισοπαλία την Κυριακή κόντρα στον ΟΦΗ που έπαιζε με δέκα παίκτες από το 52’ του αγώνα, λόγω αποβολής του Μεγιάδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου, Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή.

Την αποτελούν οι: Μανδάς, Θεοδωράκης, Αγκάγιεφ, Γούτας, Γκαλβάο, Κιβρακίδης, Μάτιτς, Χριστοδουλόπουλος, Νάτσος, Μανούσος, Νταβιώτης, Σάλομον, Ενσικουλού, Κωτσόπουλος, Ραμπέγιο, Στρούγγης, Τριμμάτης, Χαρίσης, Μουνίθ, Γκάλο, Τομάσεβιτς και Οικονομίδης.

Δεν υπάρχει καμία αλλαγή σε σχέση με το ματς κόντρα στον ΟΦΗ την περασμένη Κυριακή. Είναι ακριβώς η ίδια αποστολής. Εκτός είναι οι Ούμπιδες, Γιακουμάκης αλλά και ο τραυματίας Ανδρέας Γιαννιώτης.

Ο Ατρόμητος που κέρδισε πριν από μια εβδομάδα στο Περιστέρι τον ΠΑΟΚ, δεν κατάφερε να ντουμπλάρει τις νίκες του με αντίπαλο τον ΟΦΗ και θέλει τώρα, ξανά στην έδρα του, με αντίπαλο αυτή τη φορά την τελευταία της βαθμολογίας Λαμία να πάρει τη νίκη και να πλησιάσει στην εξάδα.