Μπα: «Μας αρκεί και ο βαθμός, με το πρώτο μου γκολ»

Ο Ουσεϊνού Μπα στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ τόνισε ότι και ο βαθμός είναι αρκετός για την ομάδα του.

Μπα: «Μας αρκεί και ο βαθμός, με το πρώτο μου γκολ»

Ο Ουσεϊνού Μπα πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και ήταν αρκετό για να χαρίσει έναν σημαντικό βαθμό στην ομάδα του Πειραιά. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι οι "ερυθρόλευκοι" ήθελαν τη νίκη, αλλά και ο βαθμός είναι αρκετός.

Αναλυτικά ο Ουσεϊνού Μπα μίλησε…

Για το πρώτο του γκολ: Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρε το πρώτο μου γκολ και βοήθησα την ομάδα να πάρει τον βαθμό. Ο στόχος μας ήταν να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά και ο ένας βαθμός μας αρκεί.

Για το τι σημαίνει η διαφορά στη βαθμολογία: Πραγματικά ο ΠΑΟΚ έπαιξε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εκείνους και το ίδιο κάναμε και εμείς. Δεν μπορέσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς σήμερα, αλλά τουλάχιστον φύγαμε με έναν βαθμό από εδώ.

Για το ότι ο Ολυμπιακός υστέρησε στο ψηλό παιχνίδι: Η ομάδα πραγματικά είχε μία πολύ δύσκολη εβδομάδα με τρία εκτός έδρας παιχνίδια. Δεν ήταν εύκολο να διατηρήσουμε τοπ την απόδοση μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να μείνουμε ενωμένοι και μία οικογένεια και παρά την κούραση που υπάρχει από τα τρία συνεχόμενα ταξίδια καταφέραμε και πήραμε έναν βαθμό.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας