ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-1: Ίνγκασον: «Μας πονάει αυτό το αποτέλεσμα» (vid)

Ο Ίνγκασον μετά το 1-1 του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό τόνισε αυτό το αποτέλεσμα πονάει την ομάδα του, η οποία έχει αδικήσει τον εαυτό της.

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-1: Ίνγκασον: «Μας πονάει αυτό το αποτέλεσμα» (vid)

Σε ακόμα ένα παιχνίδι ο Ίνγκασον ήταν ο άνθρωπος σκόραρε για τον ΠΑΟΚ και τον έβαλε μπροστά στο σκορ, αλλά το γκολ του δεν ήταν αρκετό. Ο Ισλανδός αμυντικός στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι η ομάδα του έχει αδικήσει τον εαυτό της.

Αναλυτικά ο Ίνγκασον μίλησε:

Για το αν προλαβαίνει να βγει πρώτος σκόρερ: Καταλαβαίνω πως το λέτε αυτό. Από τη δική μου πλευρά είμαι χαρούμενος όταν μπορώ να βοηθάω την ομάδα μου από τις στατικές φάσεις. Το συναίσθημα είναι απογοήτευση γιατί έπρεπε να κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Μας πονάει αυτό το αποτέλεσμα, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παρά μόνο να συνεχίσουμε.

Για το αν ήταν συγκεντρωμένοι: Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά σήμερα και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε κατοχή της μπάλας και πιέσαμε τον αντίπαλο κοντά στην περιοχή του. Θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει και δεύτερο γκολ. Δυστυχώς όμως μία στιγμή ήταν αρκετή για να το πληρώσουμε. Είμαστε απογοητευμένοι και μας πονάει πάρα πολύ αυτό το αποτέλεσμα.

Για τη διαφορά στη βαθμολογία: Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε με την ίδια απόδοση και νοοτροπία. Τώρα με τον ΟΦΗ θα πρέπει να είμαστε το ίδιο καλοί και καλύτεροι. Ξέρουμε ότι έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε αυτή την απόδοση. Ξέρουμε ότι αυτούς τους τρεις βαθμούς μπορούμε να τους πάρουμε στα επόμενα παιχνίδια αρκεί να έχουμε την ίδια απόδοση.

Για το αν έχει σκεφτεί να παίξει και φορ: Είμαι ικανοποιημένος με τη θέση που παίζω. Έχω κάνει μία καλή καριέρα και δεν σκέφτομαι να την αλλάξω. Η ομάδα έχει πολύ καλό ρόστερ. Θα προτιμούσα να μην σκόραρα, αλλά να είχαμε κερδίσει.

Για το ότι δεν χάνει ο ΠΑΟΚ όταν εκείνος σκοράρει: Είναι θετικό να έχεις κεντρικό αμυντικό που σκοράρει. Σκόραρε με τον Βόλο και τον Παναθηναϊκό. Με ενοχλεί ωστόσο ότι έχω σκοράρει δύο φορές με τον Ολυμπιακό και δεν έχουμε πάρει τη νίκη. Ας ελπίζουμε ότι θα σκοράρω στο Καραϊσκάκη και θα νικήσουμε.

Για τον Ελ Αραμπί: Δεν δίνω βάση στο προσωπικό με τον Ελ Αραμπί γιατί πρέπει να ασχολούμαστε με την γενικότερη εικόνα της ομάδας. Σήμερα και ο Κρέσπο και ο Γιαννούλης είχαν καλή εικόνα και η ομάδα μας άξιζε να πάρει τη νίκη.

Για το αν θα κοστίσει αυτή η ισοπαλία: Νομίζω ότι αυτό το αποτέλεσμα μας δίνει αυτοπεποίθηση και ελπίδα ότι η αντίπαλη ομάδα δεν είναι τόσο καλύτερη από εμάς. Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά του. Αν συνεχίσουμε να έχουμε αυτή την απόδοση θα καταφέρουμε να μειώσουμε τη διαφορά από τον πρωτοπόρο και από 'κει και πέρα όλα είναι πιθανά.