Η Χιχόν κοιτάζει και τον Κάιπερς από τον Ολυμπιακό

Η Σπόρτινγκ Χιχόν έχει στο… στόχαστρο της και τον Ούγκο Κάιπερς, τον οποίο ο Ολυμπιακός θέλει να τον παραχωρήσει δανεικό.

Η Χιχόν κοιτάζει και τον Κάιπερς από τον Ολυμπιακό

Στη Σπόρτινγκ Χιχόν αγωνίζεται με τη μορφή του δανεισμού από τον Ολυμπιακό ο Νίκολα Τσούμιτς. Εκτός από τον νεαρό εξτρέμ οι Ισπανοί έχουν αγοράσει και παίκτη από την ομάδα του Πειραιά, τον Ούρος Τζούρτζεβιτς.

Ο τελευταίος κάνει μάλιστα και μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Χιχόν, αφού έχει πετύχει δώδεκα γκολ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «La Voz de Asturias» η ισπανική ομάδα έχει στο… στόχαστρο έναν ακόμα ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα στέκεται στις πολύ καλές σχέσεις που έχουν οι Πειραιώτες με τη Χιχόν μετά το δανεισμό του Τσούμιτς, αλλά και την πώληση του Τζούρτζεβιτς. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ η Σπόρτινγκ Χιχόν έχει βάλει στο… μάτι και τον Ούγκο Κάιπερς.

Η Χιχόν παραχώρησε τον Αλβάρο Βάζκεζ στη Σαμπαντέλ και αναζητεί τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό του. Ο Κάιπερς είναι ένας παίκτης που βρίσκεται στο… στόχαστρο της και στην Ισπανία υπάρχει αισιοδοξία ότι θα καταφέρει να τον αποκτήσει από τον Ολυμπιακό με τη μορφή του δανεισμού. Θυμίζουμε ότι ο Βέλγος δεν έχει πάει στη Θεσσαλονίκη και είναι παίκτης που ο Ολυμπιακός θέλει να τον παραχωρήσει δανεικό για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.