Τζέγκο για ΑΕΚ: «Θέλουμε να κερδίζουμε τέτοια παιχνίδια»

Ο μέσος του Άρη, Τζέιμς Τζέγκο μίλησε για τον αγώνα (14/1, 19:30) με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Τζέγκο για ΑΕΚ: «Θέλουμε να κερδίζουμε τέτοια παιχνίδια»

Ο Αυστραλός μέσος μίλησε στην κάμερα της NOVA:

«Χάσαμε βαθμούς σ’ έναν εξαιρετικά δύσκολο αγωνιστικό χώρο και σ’ ένα περίπλοκο παιχνίδι. Αφήνουμε πίσω μας αυτό το παιχνίδι γιατί έρχεται αυτό με την ΑΕΚ. Είναι ένας μεγάλος αγώνας, γι’ αυτόν συζητάμε στα αποδυτήρια και τέτοια παιχνίδια περιμένει πάντα ένας ποδοσφαιριστής. Έχουμε μπροστά μας ένα βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα, αλλά η ομάδα μας παρέχει όλες τις ανέσεις για την αποκατάστασή μας έπειτα από τους διαδοχικούς αγώνες. Νιώθω ότι είμαστε καλά».

Σε ερώτηση για το αν ο αγώνας με την ΑΕΚ έχει επιπλέον πίεση, είπε:

«Πίεση υπάρχει αλλά εμείς τη βάζουμε στους εαυτούς μας γιατί ξέρουμε ότι έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό. Θέλουμε να κερδίζουμε τέτοια παιχνίδια. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε τη νίκη για να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία».

Σχετικά με την αλλαγμένη ΑΕΚ έπειτα από την επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ, σημείωσε:

«Ξέρουμε ότι η ΑΕΚ προχώρησε στην αλλαγή προπονητή, προτιμώ όμως να ασχοληθώ με το παιχνίδι. Θεωρώ ότι και οι δύο ομάδες είναι αποτελεσματικές στην άμυνα, έχουν ποιότητα και παίζουν μ’ ένταση στο παιχνίδι τους. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες σ’ ένα παιχνίδι το οποίο θα είναι κλειστό. Η ΑΕΚ είναι ποιοτική ομάδα, όπως όλες στην πρώτη πεντάδα του Πρωταθλήματος, διαθέτει πολλούς ισάξιους παίκτες κι έχει παίκτες οι οποίοι μπορούν να έρθουν από τον πάγκο και να αλλάξουν τη ροή του αγώνα. Παίζουμε στην έδρα μας, είμαστε τυχεροί γιατί έχουμε καλό αγωνιστικό χώρο σε αντίθεση με τα γήπεδα σε Λαμία και Γιάννινα και θέλουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι για να πάρουμε τη νίκη».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας