Απόλλων Σμύρνης: Επέκταση συμβολαίου στον Ιωαννίδη

Η διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης «έδεσε» τον Νίκο Ιωαννίδη με αυξημένων αποδοχών συμβόλαιο ως τον Ιούνιο του 2022

Απόλλων Σμύρνης: Επέκταση συμβολαίου στον Ιωαννίδη

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα ο Νίκος Ιωαννίδης. Από τη μια με την πρόταση της Ουγγρικής Μεζοκόβεζντ να τον εντάξει στο δυναμικό της, που όμως απορρίφθηκε από την διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης. Από την άλλη με τον τραυματισμό του στη σύγκρουση με τον Σωκράτη Διούδη στο ματς με τον Παναθηναϊκό που θα τον αφήσει για έναν μήνα περίπου εκτός αγωνιστικής δράσης.

Τώρα πάλι, επανέρχεται στο προσκήνιο, αλλά για πολύ καλό λόγο. Από τη στιγμή που ο 26χρονος στράικερ δέχθηκε την πρόταση που του έγινε από τους υπεύθυνους των κυανόλευκων προκειμένου αν επεκτείνει το συμβόλαιό του για έναν ακόμα χρόνο. Αντί για το καλοκαίρι του 2021, υπέγραψε ένα ακόμα έτος, έως τον Ιούνιο του 2022.

Με αυξημένες αποδοχές, ως επιβράβευση για τις πολύ καλές εμφανίσεις της φετινής περιόδου, αλλά και για να διατηρήσει τη συγκέντρωσή του και να προσφέρει τα μέγιστα στον Απόλλωνα κλείνοντας τα αυτιά στις «Σειρήνες» που ακούγονται απλό το εξωτερικό. Η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του Απόλλωνα αναφέρει έπειτα από την θετική έκβαση της υπόθεσης: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Νίκο Ιωαννίδη έως τις 30/6/2022».